Ödüllü 'Dim Sum' şefinden özel mönü ile lezzet molası

Shangri-La Bosphorus, İstanbul, açıldığı günden beri şehre renk katan ve Çin mutfağının en seçkin örneklerini sunan Uzak Doğu restoranı Shang Palace’da, sizi ‘Dim Sum’ şölenine davet ediyor

Ödüllü 'Dim Sum' şefinden özel mönü ile lezzet molası

Shang Palace, Çin'in Kanton ve Sichuan bölgelerinin en özel tatlarını lezzet severlerle buluşturmaya devam ediyor... Bu kez, Futian Shangri-La Shenzhen otelinin ödüllü 'Dim Sum' şefini İstanbullularla bir araya getiriyor. Yalnızca üç haftalığına Shangri-La Bosphorus, İstanbul'a gelen Executive 'Dim Sum' Şef Tony Chen, her biri adeta sanat eseri olan özel 'Dim Sum' mönüsünü misafirlere sunacak.

Çin'de, buharda pişirilerek, derin yağda kızartılarak veya haşlanarak servis edilen, Çin mantısı olarak da bilinen 'Dim Sum', genellikle sabahın erken saatlerinden öğle saatlerine kadar servis ediliyor. Yaklaşık yirmi yıldır 'Dim Sum' şefi olarak görev yapan Şef Chen, geleneksel bir yemek olan 'Dim Sum' sanatını geliştirmek için çok çalıştığını ve ziyaret ettiği ülkelerin lokal mutfağından tatları geleneksel Çin mutfağı ile harmanlayarak özel 'Dim Sum'lar hazırladığını belirtiyor. Şef Tony Chen'in Shang Palace için hazırladığı özel 'Dim Sum' mönüsünde karidesliden tavukluya; kırmızı etliden sebzeliye, geleneksel tatlar yer alırken, özel içerikle hazırlanmış sürpriz 'Dim Sum'lar da misafirleri bekliyor.

Set ve 'A La Carte' mönü alternatiflerinin sunulacağı 'Dim Sum' şöleni, 10-28 Nisan tarihleri arasında Shangri-La Bosphorus, İstanbul'da sizleri bekliyor...

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.