Ünlü isimler Şanlıurfa'yı gezdi

Tüm Türkiye'yi kapsayan 'Her şehri ünlüsüyle geziyoruz' projesinin ikinci durağı tarihi zenginliğiyle ve özgün mutfağıyla dikkat çeken şehir Şanlıurfa oldu

Ünlü isimler Şanlıurfa'yı gezdi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'un tüm Türkiye'yi kapsayan ve ülke turizmine katkı sağlaması hedeflenen kültür turlarının ikinci adresi Şanlıurfa'ydı. Bir sosyal sorumluluk projesi olan ve çeşitli iş ortaklarının yanı sıra ünlü isimlerin de destek verdiği turların ikincisinde Türkiye'ye kültürel anlamda değer katan tarihi yerler keşfedildi.


Asuman Dabak, Pervin Ersoy, Ayşegül Aldinç

Türkiye'nin tanıtımı ve iç turizme verilen önemin arttırılması için kültür turları hayata geçiren Pervin Ersoy 'Her şehri ünlüsüyle geziyoruz' projesini hayata geçirmişti. Yerel turizme hareket katmayı; Türkiye'nin doğusunu batıya, kuzeyini bilinmeyen yönleriyle tanıtmayı amaçlayan proje kapsamında, önemli iş ortaklarıyla özel turlar düzenleyen Ersoy ve ekibinin ikinci seyahat noktası Şanlıurfa oldu.


Ömür Gedik, Hülya Şendir, Pervin Ersoy, Zeynep Fıratoğlu, Emel Oysal, Bilge Kuru, Burcu Şendir

Saffet Emre Tonguç'un keyifli ve detaylı anlatımıyla turun rehberliğini yaptığı Şanlıurfa gezisine ünlü isimler katıldı. Urfa Valisi Abdullah Erin'in eşi Gülhan Erin de gezi boyunca Pervin Ersoy'a eşlik etti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.