55. Uluslararası Antalya Film Festivali'nde yıldızlar geçidi

TURKUVAZ Medya’nın ana medya sponsoru olduğu 55’inci Uluslararası Antalya Film Festivali’nde yıldızlar geçidi yaşanacak. Saat 15:30’da kortejle başlayan festivale; İranlı yönetmen Asghar Farhadi, Macar yönetmen Bela Tarr, Ferzan Özpetek, Cem Yılmaz, Krist

55. Uluslararası Antalya Film Festivali'nde yıldızlar geçidi

Turkuvaz Medya'nın ana medya sponsorluğunda başlayan ve 5 Ekim'de sona erecek olan 55. Uluslararası Antalya Film Festivali'nde yıldız yağmuru var.

55'inci yıla özel 55 filmlik zengin bir programla sinemaseverleri selamlamaya hazırlanan festivalle özdeşleşen kortej, saat 15.30'dan itibaren Türk sinemasının ve televizyon dünyasının birbirinden seçkin konuklarını Antalya halkıyla buluşturuyor.

6 kilometrelik kortejde; festivalle yaşıt klasik otomobiller, kortej TIR'ları, gezi otobüsleri ve festival temalı, özel tasarımlı araçlar yer alacak.

Festival kapsamında iki Oscar ödüllü İranlı yönetmen Asghar Farhadi, dünyaca ünlü Macar yönetmen Bela Tarr, yönetmen Ferzan Özpetek, Cem Yılmaz, 'Terminatör 3' filminin yıldızı Kristanna Loken, oyuncu Eric Roberts da Antalya'da olacak.

Festivalin sanatsal afişine de imza atan ressam Ahmet Güneştekin ve 'Çoban Ressam' olarak adını duyuran Sinan Demir ise bugün çocuklarla birlikte Antalya'nın Korkuteli İlçesi'nde Ulucak İlköğretim Okulu'nun duvarını boyayacak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.