Her şeyin başladığı yerde özel tanıtım

Bir mücevher markası, atalarının Mardin’de başlayan asırlık hikayesini ve markanın en yeni tasarımlarını keyifli bir etkinlikle tanıttı.

Her şeyin başladığı yerde özel tanıtım

Türk mücevher sektöründe 'ilk'lerle imza atarak, 116 yıllık deneyimiyle sektörün en köklü markalarından olan Ariş Pırlanta ustalığı, tasarım gücü ve kalitesi ile fark yaratmaya devam ediyor. Ariş Pırlanta, atalarının Mardin'de başlayan asırlık hikayesini yansıtan yeni reklam filmini ve koleksiyonlarını keyifli bir yolculuk ile tanıttı. Ariş Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Güzeliş ile Ariş Satış ve Pazarlama Direktörü Eda Güzeliş'in katılımıyla gerçekleştirilen gezi kapsamındaki basın toplantısında, Ariş Pırlanta'nın Mardin'den başlayan hikayesi, sektördeki yolculuğu anlatılırken, Anadolu takı kültürünün en önemli miraslarından biri olan Habbe'nin (top mücevher) yeniden yorumlanmasıyla oluşturulan HABBE Koleksiyonu ve diğer tasarımları Mardin Müzesi'nde gerçekleşen defile ile görücüye çıktı. Yerel dokularla işlenen defilede çok özel bir dans gösterisi de izleyicileri büyüledi.

Simge Güzeliş Kaynar, Kerim-Berrin Güzeliş

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.