İstanbul’da Tarihe Açılan Beş Kapı

İstanbul’da Tarihe Açılan Beş Kapı

İstanbul, hızla değişen yüzüne rağmen bazı köşelerinde hala geçmişle nefes alıyor. Bir binanın merdivenlerinde, bir salonun ışığında ya da bir fincan çayın buharında, zaman yavaşlıyor; şehir, eski zarafetini yeniden hatırlatıyor.

Duja Hotels’ten Doğa, Nefes ve Dengeyi Buluşturan Yeni Konsept: DuoX Club

Duja Hotels’ten Doğa, Nefes ve Dengeyi Buluşturan Yeni Konsept: DuoX Club

Kışın huzurunu doğanın enerjisiyle buluşturan Duja Chalet Sarıkamış, 19–21 Aralık tarihleri arasında yeni yıl öncesi farkındalık dolu bir deneyime ev sahipliği yapıyor.

Anadolu'nun Köklü Mutfak Kültürüyle İç İçe Büyüdüm

Anadolu'nun Köklü Mutfak Kültürüyle İç İçe Büyüdüm

Şef Volkan Arık mutfakta başarılı işlere imza atıyor. Mönülerini hazırlarken mevsimsellik ve yerel ürünler konusunda özen gösteren şef, lokanta kültürüyle misafirlerini ağırlıyor. Mutfağına konuk olduğumuz şef Volkan Arık, özel tabaklarını Şamdan Plus okurları için hazırladı

Bitez’in Yeni Gastronomi Noktası: Senato Restoran

Bitez’in Yeni Gastronomi Noktası: Senato Restoran

Bodrum’un gözde destinasyonlarından Bitez, artık Hatay mutfağının köklü tatlarını sofralara taşıyan özel bir mekâna ev sahipliği yapıyor.

The Peninsula’nın Özel Gastronomi Serisi 21 Ekim’de İstanbul’a Geliyor

The Peninsula’nın Özel Gastronomi Serisi 21 Ekim’de İstanbul’a Geliyor

GALLADA, The Peninsula'nın özel gastronomi serisi “Three Chefs, Three Feasts” kapsamında unutulmaz bir deneyime evsahipliği yapıyor.

Michelin Key Ödülleri Türkiye’de İlk Kez Açıklandı

Michelin Key Ödülleri Türkiye’de İlk Kez Açıklandı

Michelin Guide, 2025 yılı itibarıyla otellere verdiği yeni “Michelin Key” ödüllerini, dün akşam Paris’te düzenlenen özel bir törenle duyurdu, Türkiye’den oteller de listede yerini aldı.

İstanbul’un Fine-Dining Haritası: Şehrin En Prestijli Lezzet Durakları

İstanbul’un Fine-Dining Haritası: Şehrin En Prestijli Lezzet Durakları

İstanbul’un gastronomi sahnesi her geçen gün daha da zenginleşiyor; yaratıcı şeflerin imza tabakları ve mekanların sofistike atmosferleri, şehrin gastronomi deneyimini bambaşka bir seviyeye taşıyor.

Güzelburç Antakya, Fişekhane Pazar Yeri’nde Kapılarını Açtı

Güzelburç Antakya, Fişekhane Pazar Yeri’nde Kapılarını Açtı

1995 yılında Antakya’da kasap dükkânı olarak kurulan Güzelburç, 30 yıllık deneyimini İstanbul’a taşıdı.