Jessica May: ''Henüz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olamadım ne yazık ki''

Jessica May, önceki gün eşi Hüseyin Kara ile birlikte Etiler'de objektiflere yansıdı.

Jessica May: ''Henüz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olamadım ne yazık ki''

Baş başa alışverişe çıktıklarını belirten Jessica May ve Hüseyin Kara çifti ayaküstü basın mensuplarının sorularını cevapladı. Milliyet'in haberine göre; Yeni bir film çektiklerini ve yakın zamanda vizyona gireceğini belirten oyuncu, "Televizyon için görüştüğümüz projeler var ama henüz netlik kazanmış değil. Onun dışında mini bir dizi çektik, yüksek ihtimal dijitalde yayınlanacak" dedi.

Sık sık memleketi Brezilya'ya giden Jessica May, "Henüz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olamadım ne yazık ki. İnsanlar 'Türk vatandaşı olmak' kolay diye bir dedikodu çıkarmış, yok öyle bir şey. Dört yıldır başvurum devam ediyor" şeklinde konuştu.

Güzel oyuncu, "Kaç defa mülakata çağrıldım ama nafile. O yüzden bir yerde 'Türk vatandaşı olmak çok kolay' diyen birisini görürseniz inanmayın" açıklamasında bulundu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.