Nişantaşı'nda yeni bir mekan

Moda markası Gizia’nın yeni yatırımı yeme-içme sektöründe oldu. Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde mağazalarına ek olarak sektöre heyecan verici bir giriş yapan marka, Gizia Brasserie’yi hizmete açtı.

Nişantaşı'nda yeni bir mekan

YAZI SİNAN ÖZEDİNCİK

Nişantaşı'nın en sevilen sokağı ve yenilenen Abdi İpekçi Meydanı'nda bulunan Gizia Brasserie, misafirlerini sabah, öğle, akşam öğünlerinde ve günün her saatinde dünya mutfağının seçkin lezzetleriyle ağırlıyor. Moda, sanat ve cemiyet dünyasının yeni buluşma noktası Gizia Brasserie, uzman diyetisyen Selahattin Dönmez danışmanlığında hazırlanan vejetaryen, vegan ve fit mönü seçenekleri de sunuyor. Her yaştan, her beslenme düzeninden en özel lezzetler, n keyifli atmosferiyle misafirlerini bekliyor. Ünlü DJ Aydın Katırcıoğlu'nun müzik performansıyla keyifli anlara eşlik ettiği Gizia Brasserie'nin ikinci katında yer alan VIP bölüm ise 15 kişilik özel davet ve organizasyonlara ev sahipliği yapıyor. Güne sabah kahvaltısı servisi ile başlayan Gizia Brasserie, öğlen ve akşam yemekleri ile kahve arası buluşmalarında hem semt sakinlerini hem de Nişantaşı tutkunlarını ağırlıyor.


CADDE'DE YENİ ŞUBE
Antepli kebap ustasının geleneksel lezzet anlayışına sadık kalarak hazırladığı, son zamanlarda lezzet gurmelerinin menzilinden çıkmayan Muallim Ocakbaşı; evinde kalmak isteyen müdavimlerinin güven ve konforuna oldukça önem veriyor. Pandemi sebebiyle ocakbaşı keyfini yaşayamayan müşterilerine sunduğu hijyenik, özenli ve hızlı servis alternatifiyle ocakbaşı lezzetlerini evlere getiren Muallim Ocakbaşı; kalabalık sofraların geleneksel misafiri oluyor. Muallim spesiyallerinden Kaburga Roll, Patlıcan Söğürme ve Muallim Kebap ve şefin tüm özel lezzetlerine sofralarınızda yer vermek için Muallim Ocakbaşı'na telefonla ulaşabilirsiniz.


İDDİALI LEZZETLER
Vadistanbul'daki Bronco American diner mönüsü ile damaklarda iz bırakıyor. Pandemi döneminde paket servis ve gel-al ile müdavimlerini sevindirmeye devam eden Bronco'nun mönüsünü Şef İsmet Saz yeni lezzetlerle daha da zenginleştirdi. B Spinach, Bowl Chicken, B Brisket ve B Dog, B Truffle, B Vegie, B Koko, B Philly Cheese Steak, Bowl Falafel, Bowl Shrimp, Chicken Taco ile Bronco sevenlerinin gönlünde bir kez daha taht kurdu.


HAYATIN İÇİNDEN

KARAORMAN KROKAN
Özsüt'ün maharetli ustalarının en taze ve en doğal ürünlerle hazırladıkları, Özsüt'ün klasikleşen tatlarından Karaorman Krokan Pasta, çok cazip fiyatlarla lezzet tutkunlarının beğenisine sunuluyor. Ayrıca, dileyen lezzet tutkunları, bir dilim Karaorman Krokan ile özenle seçilen kahve çekirdekleriyle çekilmiş sıcacık kahvelerini bir araya getirerek yine çok cazip fiyatlarla deneyimleyebiliyor.


MUTFAKLARDA ÖZEL DENEYİM
Mutfakta özel lezzetlerine her yerden erişilmesi için BigChefs Gastro imzalı çok özel ürünler hazırlayan BigChefs, online market servisi Getir'le yaptığı işbirliği ile sofralara, yepyeni deneyimler taşıyor. BigChefs Gastro'nun özel tarifli ürünleriyle gastronomi meraklıları, kendi mutfaklarında, adeta restoran mutfağından çıkma büyük lezzetler yaratabiliyor. Lezzek tutkunları Getir Büyük noktalarından sipariş verebiliyor.



6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.