Bodrum'da bir Akdeniz'li

Bodrum Haremtan Koyu’nda açılan Folie Restaurant & Sea, çok özel deniz ürünleri, şık ambiyansı ve günden akşama uzanan eğlence tarzı ile beach club anlayışını yepyeni bir boyuta taşıyor.

Bodrum'da bir Akdeniz'li

YAZI SİNAN ÖZEDİNCİK

METT Hotel & Beach Resort Bodrum'un içinde yer alan Folie Restaurant & Sea, alışılmış beach club kavramını değiştirerek deniz kenarında geçirilecek günü sabahtan gün batımına dek, bütünüyle yeniden tanımlıyor. Haremtan Koyu'nda, denizin kıyısında, açık havada geniş bir platforma yayılan, restoran bölümünde Akdenizli bir mönü sunan Folie, ıstakozlu tagliatelle'den istiridyeye, beef tartar'dan pizza tartufo'ya damaklardan silinmeyecek lezzetlerin yanı sıra, yepyeni bir eğlence deneyimi getiriyor.

Folie'nin mutfağında Portekizli deneyimli şef Pedro Miguel ve danışman Fransız şef Maxime Le Van var. Uluslararası deneyime sahip güçlü bir ekibin yönettiği Folie, 'çıl gınlık' anlamına gelen Fransızca isminin hakkını veriyor. Tıpkı içinde konumlandığı METT Bodrum gibi, telaşsız hizmet stili, gün boyu canlı müzik ve DJ performansları, eğlenceli ortamı ve şık tasarımının yanı sıra, içinde yer alan özel Deniz Marşan butiği ile deniz kıyısındaki ideal bir tatil gününü yeniden tanımlıyor. Günbatımı kokteylleri, Akdeniz rivierasında geçirilen bir yaza yakışır deniz ürünleri ağırlıklı mönüsü ve Bodrum merkeze olan yakınlığının yanı sıra, Haremtan Koyu'nun benzersiz Ege manzarasına hakim, hemen suyun üzerindeki konumuyla yaz akşamlarının da en popüler ismi olmaya aday mekan, sabah 10.00 akşam 20.30 saatleri arası hizmet veriyor.

YENİ TARZIYLA BODRUM'DA

İstanbul'un özgün ve yeni nesil deniz mahsulü restoranı AZUR, Yalıkavak'ın çok özel bir noktasında, lezzet tutkunlarıyla buluşuyor. Denizle bütünleşen keyifli yemek bölümü, yaz modunun şıklığıyla uyumlu bir rahatlık sunan lounge alanı ve stil sahibi barıyla AZUR, Bodrum'un yemeiçme ve eğlence dünyasına yeni bir soluk getirdi. Dünyadaki en güzel gün batımlarından birini yakalayan, kendine ait özel bir sahilde yer alan AZUR, akşamüstü keyfi, yemek öncesi ve yemek sonrası buluşmaları için de yazın en popüler adreslerinden biri.

LÜKS PİKNİK DENEYİMİ

Çırağan Sarayı, yemyeşil bahçesinde, Boğaz'ın yanı başında 'lüks piknik deneyimi' yaşatıyor. Rengarenk konforlu minderler, enfes lezzetlerle ve içeceklerle dolu bir sofra, muhteşem Boğaz manzarası ve Çırağan Sarayı hizmeti ile bu lüks piknik deneyimi, özel kutlamalar, doğum günleri, aile buluşmaları gibi etkinlikler için öne çıkıyor. Piknik mönüsünde birbirinden enfes Saray lezzeti ise iştah kabartıyor. Boğaz'da piknik deneyimi 11.00-18.00 saatleri arası gerçekleşiyor.

HAYATIN İÇİNDEN

İTALYAN LEZZETLERİ

Bodrum'un en güzel koylarından Gündoğan'da yer alan Dozo Beach Restoran, muhteşem manzarası ve birbirinden güzel Türk ve İtalyan lezzetleriyle unutulmaz lezzetlere imza atıyor. Besim Kazado'nun işletmesini yaptığı Dozo, gündüz Fransız ve İtalyan usulü kahvaltılıklar başta olmak üzere, İtalyan mutfağının olmazsa olmazı pizza ve makarnaları servis ediyor. Mekan, isteyenlere de beach kısmında kişiye özel servis elemanı ve kişiye özel mönü ayrıcalığı sunuyor.

YAZ MÖNÜSÜ

BigChefs, yaz mönüsünü 'hayatı farkındalıkla, özenle ve sağlıkla sürdür' mottosuyla hazırladı. Birbirinden farklı ve nefis kahvaltı çeşitleri, sağlıklı ve doğal salataları, dolu dolu kase seçenekleri, lezzetli ve doyurucu vegan ürünleri, sokak lezzetleri, ızgaraları, fırında hazırlanan yemekleri ve uluslararası enfes tatlarının yer aldığı yeni mönüsü ile hem göze hem damağa hitap ediyor. Ayrıca menüye ilk defa giren şinitzel, mükemmel tadıyla damaklarda iz bırakıyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.