Cihan Nacar, Mystery Garden ile büyüledi!

Kolekiyonlarında sanat ve modayı birleştiren tasarımcı Cihan Nacar’ın gala defilesi ile açılışını yapan Türkiye’nin ekonomik ve kültürel mirası olan İzmir Fuarı’ndan doğan IF Wedding Fashion İzmir Fuarı, 16-19 Kasım tarihlerinde gerçekleştirildi.

Cihan Nacar, Mystery Garden ile büyüledi!

Dünya çapında ün salmış bir fuarda defile düzenliyor olmaktan gurur duyduğunu belirten Nacar, fuara özel hazırladığı koleksiyonu 'Mystery Garden' için 'Dünyanın her yerinde, farklı kültürlerde, zamanlar boyunca, huzuru ve güzelliği doğada bulduk. Bize ilham veren en güzel parçalardan, kendi gizemli bahçelerimizi yarattık. Filizlenen ve büyüyen çiçeklerin güzelliği ve gizemi tıpkı hayatın kendisi gibi…Her çiçek, her bitki kendine has bir şekilde büyür. Bu çiçeklenmeler, renkler, çeşitlilik, Mystery Garden koleksiyonunun ilham kaynağı oldu. 'dedi.

Top modeller gizemli bahçede!
Açılışını Cihan Nacar'ın vazgeçilmez modellerinden Tülin Şahin'in yaptığı defilede, tasarımcının fuara özel hazırladığı ilk gelinliğini Şevval Şahin taşıdı. Güzelliğiyle göz dolduran Çağla Şikel ile kapanışı gerçekleşen defilenin sunuculuğunu Burcu Esmersoy yaptı. Türkiye'nin farklı şehirlerinden gelen misafirler, defileyi izlerken gizemli bir yolculuğa çıktı. Defilenin ardından , Türkiye'nin en güçlü seslerinden Sibel Can , sevilen şarkıları ile sahne aldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.