Geniş aileler için konforlu SUV

SEAT’ın SUV segmentindeki en büyük üyesi olan Tarraco, Türkiye’de satışa sunuldu. Teknolojiyi, dinamizmi ve işlevselliği zarif bir tasarımla birleştiren SEAT Tarraco, istendiğinde 7 koltuklu olabiliyor.

Geniş aileler için konforlu SUV

YAZI ŞERİF ERCAN

SEAT TARRACO

SEAT'ın geleneklerine uygun olarak, İspanya'nın bir şehrinden; Tarragona'dan ismini alan, Martorell'deki (Barselona) tesislerinde tasarlanıp geliştirilen ve Wolfsburg'da (Almanya) üretilen SUV'u Tarraco, SEAT modellerinin yeni tasarım dilinin bir ürünü. Ailenin zirvesinde yer alan model, teknolojiyi, dinamizmi ve işlevselliği zarif bir tasarımla birleştiriyor. Heyecan ve işlevselliği birlikte sunan model, yedi koltuk seçeneğiyle kalabalık yolculuklar için de çözüm sunuyor.

Tarraco 4.735 mm uzunluğunda ve 1.674 mm yüksekliğinde olmasına rağmen zarif ve etkileyici bir görünüm sunuyor. Otomobilin ön ızgarası SEAT'ın yeni tasarım diliyle şekillendirilmiş. Çarpıcı Full LED mercekli ön farlar markanın imzasını yansıtırken, aynı zamanda kullanıcılarına daha net ve keskin bir görüş sağlıyor. Arkada ise dinamik LED sinyallere sahip imza niteliğindeki Infinite LED farları ise Tarraco'nun önemli özelliklerinden birini oluşturuyor. Tüm donanımlarda hem dış hem de iç mekanda yüzde yüz LED teknolojisi kullanıyor.

Tarraco'nun iç mekanı üst düzey bir hissiyat yaşatıyor. Geniş ön konsol kabin içinde ferah bir iç mekan hissiyatı oluşturuyor. İç mekanın merkezinde ise sürücünün araçla ilgili tüm bilgilere ulaşmasını sağlayan 10.25 inç Dijital Gösterge Paneli yer alıyor. Bilgi-eğlence sistemleri söz konusu olduğunda ise 8.25 inç ve 9.2 inç boyutlarında multimedya ekranları ile Full Link teknolojisi sunuluyor.

Tarraco, Euro NCAP'in zorlu güvenlik testlerinden geçerek, beş yıldızlı güvenlik derecesini aldı. Testlerde, yetişkin ve çocuk yolcuların güvenliğinin yanı sıra yaya güvenliğinde de üstün performans gösterdi. Ayrıca tüm yeni nesil sürüş destek sistemlerini de barındırıyor.

Tarraco Türkiye'de 1.5 litrelik TSI teknolojili benzinli motorla satışa sunuluyor. 150 HP güç ve 250 Nm tork üretebilen motor, sadece 7 ileri otomatik DSG şanzıman seçeneği ile alınabiliyor. Yakıt tüketimi değeri ise 100 km'de 6.1 litre olarak göze çarpıyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.