Tiyatroseverler bir araya geldi

Selen-Engin Keçeli'nin oğulları Ali Keçeli'nin başrolünde yer aldığı tiyatro oyununun prömiyeri gerçekleşti. Prömiyerde, Ali Keçeli ayakta alkışlandı.

Tiyatroseverler bir araya geldi

Hugo Thomas'ın yazdığı, Gabriel Marseille'in yönettiği ve başrolülde Selen-Engin Keçeli çiftinin oğulları Ali Keçeli'nin onadığı 'Derriere La Scene' (Sahne Arkası) isimli oyunun prömiyeri gerçekleşti. Levent'te Zübeyde Ana Kültür ve Sanat Merkezi'nde sahnelenen oyunu izlemeye gelenler arasında Ali Keçeli'nin anne babası Engin-Selen Keçeli ve Ruken Mızraklı da vardı. Genç oyuncuyu, okul arkadaşları da izlemeye gelerek yalnız bırakmadı. Geçtiğimiz yaz Londra'da Guildhall Tiyatrosu'nda, 'Billy Elliot' müzikalinde başrol oynayan Ali Keçeli, şimdi de Türkiye'de ilk defa Fransızca sahnelenen 'Derriere La Scene' oyununda başrol oynadı. Daha önce Fransızca eğitim alan Ali Keçeli rolü için 2.5 ay Fransızca dersi alarak dilini geliştirdi. Çok beğenilen oyun dakikalarca alkışlanırken mart boyunca Levent Zübeyde Ana Kültür ve Sanat Merkezi ve Fransız liselerinde sahnelenecek. Oyundan elde edilen gelirin tümü, liseli gençler tarafından yürütülen 'Cinsiyet Ayrımcılığına Son' ve 'No More Violence' vakıflarına bağışlanacak.

SELEN, ALİ, ENGİN, LARA KEÇELİ

NİL, RUKEN MIZRAKLI

BENAL TANRISEVER

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.