''Sağlıklı yaşamı ve sporu destekliyoruz''

Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alper Ergenekon, şehrin kalbinde yer alan Turkcell Platinum Park’ta, Platinum’un ayrıcalıklarını anlattı.

''Sağlıklı yaşamı ve sporu destekliyoruz''

YAZI ŞERİF ERCAN

Turkcell, Platinum ile kullanıcılarına çok özel faydalar sunuyor. Bunlardan biri de İstanbul Maslak'taki Turkcell Platinum Park. Şehrin kalbinde yer alan parkta, doğayla iç içe birçok aktivite yapma imkanı bulunuyor. Turcell Platinum Park'ta sohbet ettiğimiz Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alper Ergenekon, Platinum'un 2.7 milyon kullanıcısı olduğunu ve yılbaşından bu yana da 200 bin yeni kullanıcı geldiğini belirterek park için, "Platinumlular, Turkcell Platinum Park'ta bulunan restoran, çocuk oyun alanları, offroad, okçuluk ve koşu parkuru aktiviteleri sayesinde şehrin göbeğinde doğayla iç içe keyifli vakit geçirebiliyorlar" dedi. Platinum'un yeniliklerinden de söz eden Ergenekon şöyle devam etti: "Turkcell Platinum'un ayrıcalıklarla dolu dünyasını, sağlıklı yaşam ve spor içerikleri ile zenginleştiriyoruz. Telekom sektöründe bir ilke de imza atarak 'Kazandıran Adımlar' ve 'Kazandıran Rotalar' gibi yeniliklerle sağlıklı yaşamı destekliyoruz. Müşterilerin sağlıklı yaşam alışkanlıklarını pekiştirmek adına hayata geçen 'Kazandıran Adımlar' ile günlük hedeflerini tutturan kullanıcılar; GB hediyelerini kazanırken, 'Kazandıran Rotalar' uygulaması ile de rota üzerindeki QR kodları okutarak rotayı tamamlaması halinde birbirinden cazip hediyelerin sahibi oluyor."

Alper Ergenekon; şehir yaşamını kullanıcıları için daha kaliteli hale getiren, müşterilerinin günlük yaşamlarına keyif, konfor ve hız katan Platinum'un; ücretsiz kahveden online markalarda hediye çeklerine, kültür sanat biletlerinden ücretsiz havalimanı transfer imkanına, hediye kitap fırsatından araç kiralamada indirime kadar oldukça geniş bir yelpazede müşterilerine ayrıcalıklar sunduğunu da sözlerine ekledi. Şehrin kalbinde bambaşka deneyimler yaşamak isterseniz Turkcell Platinum Park, sizin de aklınızda bulunsun.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.