Aynı bacağı aynı yerden kırıldı

Sosyetenin ünlü simalarından Ender Mermerci'nin büyük kızı Tansa Mermerci Ekşioğlu'na geçtiğimiz yaz sonu pankreas kanseri teşhisi konmuştu.

Aynı bacağı aynı yerden kırıldı

Bülent Cankurt'un haberine göre; Ekim ayında ameliyat olan ve kanserli hücrelerinden kurtulan Tansa Hanım'ın kanserle büyük savaşı, 10 Mayıs'taki son kemoterapi seansına kadar sürmüştü.

Tansa Hanım'ın PET taramalarının da temiz çıkması ailede bayram havası estirmişti. Hem bu müjdeli haberi kutlamak hem de tatil yapmak için, eşi Can Bey, annesi Ender Hanım, kardeşleri Yosun Reza ve Derin Mermerci ile Fethiye'deki o meşhur tatil köyüne gitmişlerdi. Ancak Tansa Hanım, orada tatsız bir kaza geçirip bacağını kırmıştı.

O dönem müjdeli haberin üzerine bu tatsız kazayı yazmak istememiştim. Ancak üzülerek öğrendim ki, Tansa Hanım'ın aynı bacağı yine aynı yerden kırılmış. Bacağı ameliyat edilip alçıya alınan Tansa Hanım'ın bir an önce iyileşmesini diliyorum. Umarım bir daha böyle talihsiz kazalar yaşamaz.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.