Emek Külür'ün makyaj güncesi

Ünlü diş hekimi Emek Külür ile Nişantaşı’ndaki kliniğinde buluşarak kendi yaptığı makyajını görüntüledik. Emek Hanım’ın makyajını görüntülerken aynı zamanda kullandığı makyaj ürünlerini de öğrendik.

Emek Külür'ün makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler Fırat, Fotoğrflar: Kutup Dalgakıran

Her daim bakımlı görüntüsüyle dikkat çeken, ünlü diş hekimi Emek Külür, makyaj yapmayı çok sevdiği için kendi yaptığı makyajını görüntüledik. "Makyaj yapmak bence bir kadının kendine ayırdığı özel bir zaman... Renkleri, renkliliği ve renkleri karıştırarak kullanmayı çok sevdiğim için makyaj yapmaktan keyif alıyorum ve makyajımı her zaman kendim yapıyorum" diyen Külür'ün en son turuncu bir far satın aldığını ve vazgeçilmez güzellik ürününün Chanel'in kırmızı göz kalemi olduğunu öğrendik.


Fresh görünüm seviyor
"Fondöten kullanıyorum ancak ince yapılı ve sağlıklı, fresh görüntü veren, kapatıcılığı çok yüksek olmayanları tercih ediyorum. Maske gibi bir yüz olmasını sevmiyorum. Allık olarak Mac kullanıyorum; kayısı ve pembe tonlarını. Highlighter'ım Tom Ford ve bu ürüne bayılıyorum. Elmacık kemiklerimi belirginleştirmek için Make Up Forever'ın kontür kitini kullanıyorum."


Renkliliği seviyor
"Göz makyajında gündelik hayatımda sadece maskara sürerim, kirpiklerimin belirgin olmasını seviyorum. Favori göz kalemim de Chanel'in 928 no kırmızı rengi, onu gözaltına kirpik diplerine sürerim. Renkli, florasan göz farlarını çok seviyorum, vaktim geniş olduğunda uygularım. En son Mac'in turuncu göz farını aldım."


Doğal tonlar favorisi
"Dudak makyajında genellikle çok renkliliği sevmem ve dudak tonlarında kalmayı tercih ederim. Yumuşak yapılı hafif parlatıcı etkisi de olan rujları seviyorum. Tom Ford rujları favorim. Rujun üzerine mutlaka highlighter sürerim, güzel bir efekt verir."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.