Kardelen Acar'ın makyaj güncesi

Cemiyet hayatının dikkat çeken isimlerinden biri olan Kardelen Acar, katıldığı her davette bakımlı görüntüsüyle radarımıza takılan isimlerden biri... Acar ile buluşarak makyajını görüntüledik hem de makyaj çantasını araladık

Kardelen Acar'ın makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler fırat, Fotoğraflar: Betül Yazıcıoğlu

Kardelen Acar, makyaj yaptırmaktan keyif aldığını ancak makyaj denilince doğal görünümden hoşlandığını söylüyor. Acar ile "Bana makyajı sevdiren kadın" diye ifade ettiği ünlü makyaj sanatçısı Özlem Sağıroğlu'nun Acarkent'teki kuaföründe buluştuk. Kardelen Hanım gündüz makyajında nude görünümleri gece ise gözlere yoğunluk verilen makyajı beğendiğini söylüyor ve olmazsa olmaz makyaj malzemelerinin de eyeliner, makyaj bazı ve maskara olduğunu belirtiyor.

Kardelen Acar, ünlü isimlerin makyaj sanatçısı Özlem Sağıroğlu'na makyajını emanet ediyor. Acar, Sağıroğlu sayesinde makyaj yaptırmaktan keyif aldığını ve onun makyaj dokunuşlarını çok beğendini de söyledi.

Ten makyajlarında tek ton tercih ediyor
"Ten makyajında cildimin pürüzsüz, beyaz ve tek ton olmasına özen gösteriyorum. Mac ve Nars marka fondöten kullanıyorum. Allığın şeftali ve bronz tonlarını tercih ediyorum. Huda Beauty'nin allığını çok beğendim son zamanlarda. Becca Highlighter kullanıyorum. Koyu göz makyajı yaptığımda mutlaka fondöten sürerim"

Nude tonları tercih ediyor
"Dudak makyajında açık tonları tercih ediyorum. Hiç makyaj yapmadığım zamanlarda bile mutlaka ruj sürerim. Nude tonlarda Chanel'in rujlarını seviyorum. Mac'in ve Tom Ford'un kırmızı tonlarını tercih ediyorum. Kırmızı ruj sürdüğümde gözlerime sadece maskara sürüyorum."

Kirpiklere çok önem veriyor
"Makyajda en önem verdiğim şey kirpik. Kirpik kullanmayı çok seviyorum ve haftanın 3 günü neredeyse taktırıyorum. Göz kapaklarımın aydınlık görünmesi benim için önemli. Kalın eyeliner çekiyorum ve siyah tonlarını tercih ediyorum. Eyeliner'ım Benefit, Kat Von D, maskara olarak da Dior kullanıyorum."

Makyözü anlatıyor
Kardelen Hanım'a genellikle açık tonlarda makyaj yapıyoruz. Ten makyajında pürüzsüz ve porselen cilt görünümünü seviyor. Yoğun makyajı tercih etmiyor. Gözlerine mutlaka eyeliner çekiyoruz ve göz pınarlarında da sedefli açık tonda far tercih ediyor. Kirpikleri çok sevdiği için kirpik mutlaka takıyoruz ve smokey göz makyajı çok yakışıyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.