Esra Ergintuğ'nun makyaj güncesi

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden biri olan Esra Ergintuğ ile evinde buluşarak kendi yaptığı makyajı görüntüledik ve makyaj çantasını araladık

Esra Ergintuğ'nun makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler Fırat, Fotoğraflar: Betül Yazıcıoğlu

Cemiyet hayatının güzel kadınlarından biri olan Esra Ergintuğ ile Vadi İstanbul'daki evinde buluşarak kendi yaptığı makyajı görüntüledik. Esra Hanım makyaj yapmayı çok sevdiğini söyledi ve kendisi için en önemli makyaj kuralının cilt tonunu eşitlemek ve renklendirmek olduğunu da ekledi. Çantasında her zaman Nars Orgasm allık ve gözaltı concealer'ı taşıdığını söyleyen Ergintuğ, sade ama net bitişli makyaj yapıyormuş.

Makyaj yapmaktan keyif aldığını ve makyajını her zaman kendisinin yaptığını belirten Esra Ergintuğ, çok nadirde olsa kendini makyaj uzmanı Selvihan Selvi'ye teslim ediyor

Cilt tonu eşit olmalı
"Ten makyajında benim için en önemlisi cildimin tek ton olması. Fondöten kullanıyorum ama mutlaka güneş koruma faktörü içerenleri tercih ediyorum. Bronzer'ı bronz görüntüyü sevdiğim için tüm yüzüme uygularım. Allık olarak da şeftali tonlarını seviyorum."

Mat tonları seviyor
"Dudak makyajında parlak, ıslak görüntüyü hiç sevmem o yüzden mat tonlarda ruj kullanıyorum. Renk olarak nude, dudak tonlarını tercih ediyorum. Gloss hiç kullanmıyorum. Kırmızı ruj sürmeyi de severim."

Kahve tonlarını tercih ediyor
"Göz makyajında siyah makyajı hiç sevmem, yumuşak ifade verdiği için kahverengi tonlarını tercih ederim. Kahverengi, bronz tonlarda göz farını sürerek dağıtıyorum, kahverengi kalem ile de belirginleştiriyorum.."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.