Yüzünüze renk katın

Yüzümüze canlılık katmanın en kolay yardımcısı allıklar, makyajımızın da en önemli kısmı. Son dönemin popüler ürünleri arasından, teninize uygun renkteki allığı ve doğru fırçayı bulduğunuzda, eşsiz bir görünüme sahip olabilirsiniz...

Yüzünüze renk katın

BADE ÇAKAR

CİLDİ GÜNEŞTEN KORUYOR
Silva, Belleza Terrecota Allık

Silva, kadınların makyaj konusundaki hassasiyetine özen gösteren Belleza terracota allığı kullanıcıların beğenisine sunuyor. İçeriğindeki jojoba yağı, E vitamini, UVB filtre ile cildi güneşin ve dış etkenlerin zararlarından koruyor. Ayrıca yüzdeki çizgileri doldurarak pürüzsüz, ışıl ışıl bir görünüm elde etmenizi sağlıyor.

SAĞLIKLI BİR GÖRÜNÜM
Youngblood,Crushed Mineral Blush

Youngblood, Crushed Mineral allık,renk veren pigmentlerle yanaklar ve şakaklarda sağlıklı, şeffaf bir parlaklık sunuyor. Hafif, krem gibi kaygan ve ipeksi bir his bırakan allık, renklerle doğal bir parlaklık yaratır ve elmacık kemikleri üzerinde aydınlık bir parıltıyı daha da açığa çıkarır.

PÜRÜZSÜZ BİR CİLT
Laura Mercier, All Over Face Colour Brush

Laura Mercier, makyajdaki başarısını fırçalarına da yansıtmış. Allığınızı en doğru şekilde sürmenizi ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlayan All Over Face Colour Brush, yumuşak tüyleri ile allığı yüzünüze en doğru şekilde yayıyor.

HEM ALLIK HEM DUDAK PARLATICISI
Benefit, Benetint

Benefit markasının en popüler ürünlerinden biri olan Benetint, farklı yapıdaki allıkların en güzel örneği. Gül kokulu, likit kıvamlı ürün, hem yanak hem de dudak renklendiricisi. Oje görünümündeki Benetint, fırçası ile ufak miktarda kullanılıyor. Yanaklarınıza doğal bir renk veren allık, saatlerce de kalıcılığını koruyor.

DAHA BELİRGİN ELMACIK KEMİKLERİ
Sephora, Hydrating Powder Blush

Sephora'nın en sevilen allığı, sağlıkla parıldayan ve anında nemlenen yanaklar için iki farklı tonuyla karşınızda. Aynı zamanda nemlendirici kompleksi sayesinde, elmacık kemikleri daha belirgin ve daha yumuşak görünüyor.

ÜÇ ÜRÜN BİR ARADA
Shiseido, Face Color Enhancing Trio

Shiseido kusursuz makyajın sırrını tek bir üründe bir araya getirdi. Shiseido Face Color Enhancing Trio, yüz hatlarınızı belirginleştiren ve mükemmel ten rengi yaratan çok fonksiyonlu allık. Trio'da en üstteki renk allık, orta renk üç boyutlu etki verir, yüz hatlarını belirginleştirir, en sondaki renk diğer renklerin harmonizasyonunu sağlar ve ışıltı verir.

DOĞAL BİR GÖRÜNÜM
Dior, Diorblush

Dior, allık koleksiyonlarını geliştirerek, cilt ile kaynaşan ve rengi en güzel şekilde teninize yansıtan yeni bir doku yarattı. Allığı en doğru şekilde sürmeniz için tasarlanan fırçayı da içerisinde bulunduran ürün, yüzünüze doğal bir canlılık katacak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.