Güzellik uykunuz için yararlı alternatifler

Cilt metabolizması gece daha çok çalışır. Günün verdiği zararlar, zararlı güneş ışınları ve çevresel etkenler gece temizlenir. Cildin kan dolaşımı da gündüz olduğundan daha yoğundur. Bu nedenle cildin gece bakımına önem vermelisiniz.

Güzellik uykunuz için yararlı alternatifler

Kadınların en büyük kabusudur yaşlanmak. Genellikle de yüzde beliren ilk kırışıklıklarla başlar bu kabus. Yaş ilerledikçe ciltte lif üretimi azalır. Bununla beraber alt göz kapakları gevşemeye başlar, bu gevşeme dalgalar halinde yayılarak zamanla önce elmacık kemiği daha sonra yanak ve en sonunda boyuna iner. Bunun sonucunda yüz hatları dolgunluğunu kaybeder ve kırışıklar belirginleşir. Boyun bölgesinde sarkmalar görünür hale gelir. Cilt sıkılığını kaybeder ve süzülür.

1. Magnezyum
Birçok doktor uyku öncesi için magnezyum takviyesini tavsiye ediyor. Magnezyum takviyesi anti stres mineralleri içeren formülüyle sinir fonksiyonlarının ve kalp ritminin normal seviyede kalmasına yardımcı oluyor.

2. Estee Lauder's Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex
Küçük bir şişede sunulan güzellik uykusu... Geçtmişten gelen görünür hasarları onarır. Cilt onarımının senkronizasyonunu ve koruma sürecini en doğru zamanda gerçekleştirmeye yardımcı olan Chronolux teknolojisi sürekli, yoğun ve en uygun gece onarımını sağlar. Cildin sürekli olarak kendini onarmasına ve görünümünü de üç şekilde geliştirir.

3. Life NK's Muscle Relief Bath Soak
Okalüptüs, lavanta ve özellikle ölü deniz tuzlarıyla vücuttaki stresi uzaklaştırır.

4.Clinique's Youth Surge Night
Gençleştirici Yaşlanma Etkilerini Azaltan Gece Nemlendiricisi, çok kuru ve karmadan yağlıya ciltler için seçenekleri var. Cilt savunma sistemini dış baskılara karşı güçlendirir, cildi daha uzun süreli genç bir görünüm ile pürüzsüz, esnek bırakır.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.