Aynalara küs kalmayın!

Aynaya baktığında kendi vücudunu ve siluetini beğenmeyen kadınların sayısı azımsanmayacak kadar fazla…

Aynalara küs kalmayın!

Spor, sağlıklı beslenme, düzenli bir hayat yaşamak da bazen istenen sonucu elde etmek için yeterli olmayabiliyor. Özellikle bu aylarda bölgesel yağlardan kurtulmak, daha fit, daha sıkı bir vücuda sahip olabilmek için hızlı ve sağlıklı sonuç verecek, aynı zamanda güvenli uygulamaları radarımıza alıp, incelemeye başlarız. LipoNes, vücudun tüm bölgeleri için kalıcı yağlardan kurtulmak için ameliyatsız yeni bir çağ teknolojisidir. Bu uygulamada yağ hücrelerini yakmak için ultrason enerjisi kullanılır. Kişinin metabolik yapısına göre sonuç veren ancak tek seansta bile işlem yapılan bölgede 2-2,5 cm incelme sağlayan uyguladan sonra kanama, kabuklanma olmaz, ağrısız ve acısız bir uygulamadır. İşlem süresi de uygulamayı cazip kılan bir araçtır. 1 – 2 seans olarak toplamda 8-10 seans arasında uygulanır. Bölgesel yağlanma olan kol, karın, iç bacak, basen, bel çevresinde rahatça uygulama yapılır.

Sonuç olarak, uygulanan detoksifikasyonla vücuttan toksik maddeler uzaklaştırılırken kan ve lenfatik dolaşım düzenlenerek daha iyi hücrelerdeki oksijen miktarının artması sağlanır. Metabolizmanın hızlanmasıyla yağ yakımı artar, bağ dokusunu oluşturan hücreler beslenerek sıkılaşma sağlanır. Uygulanan bu yöntemle tüm vücutta incelme ve sıkılaşmada daha ilk seansta ölçümle ve gözle görülür sonuçlar elde edilmektedir.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.