Yazın en renkli festivali

Bu yazın en renkli ve coşkulu festivallerinden BizimFest, 25-28 Temmuz tarihleri arasında Zeytinli Altınkum Dalyan Sahili’nde on binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşecek.

Yazın en renkli festivali

NAZAN ORTAÇ nazan.ortac@sabah.com.tr

Tam 150 dönümlük arazi içerisinde düzenlenen BizimFest Zeytinli Festivali, bu yıl 25- 28 Temmuz tarihleri arasında ana sahnesinde 35 grup ve müzisyeni ağırlamaya hazır. Türkiye'nin dört bir yanından katılım sağlayacak müzikseverleriyle 4 gün sürecek festivalde, rock, elektronik, rap gibi müzik tarzlarının yanı sıra her günün sonunda gerçekleşecek after partilerde, Anıl Piyancı, Gazapizim, Şehinşah haricinde tanınmış DJ'ler ard arda sahne alarak sabahın ilk ışıklarına kadar eğlencenin dozunu arttıracak. Festival, bu yıl ana sahnede ilginç ve özel grupların yanı sıra kitlelerin yakından takip ettiği sıkı isimler performanslarına ev sahipliği yapacak. Festivalin ilk günü 25 Temmuz Perşembe; Ben Fero, Redd, Zakkum, Emir Can İğrek, Ozbi & Gülce Duru, Mavi Gri ve Sonraki İstasyon sahneye çıkacak.
26 Temmuz Cuma; Can Bonomo, Büyük Ev Ablukada, Kurtalan Ekspress, Ahmet Aslan, Yener Çevik, Vera, Öfkeli Kalabalık hayranlarıyla buluşacak. 27 Temmuz Cumartesi; Haluk Levent, Yüksek Sadakat, Oğuzhan Uğur, Ufuk Beydemir, Eda Baba, İkiye On Kala ve Kubilay Karça sahnenin tozunu attıracak. 28 Temmuz Pazar ise Edis, Sagopa Kajmer, Aylin Aslım, Selçuk Balcı, Necative Saykolar, Pelin Gedik, Bağzıları ve Emre Şahin, gençleri kaliteli müzikle buluşturacak. Festival kapsamında yalnızca konserler değil, alan içinde kurulan yerlerde oyunlar, su sporları, color party, yarışmalar, turnuvalar, e-spor, sanat atölyeleri, kitap çadırları, şişme oyun grupları, zeka atölyeleri, yarışma parkuru, sokak tiyatrosu gibi farklı tarzlarda eğlenceli aktiviteler, gün boyu gençlerin deniz ve güneş haricinde konser saatine kadar keyif dolu anlar yaşamasını sağlayacak.

YAZ ATEŞİ ŞİLE'DE YANACAK
Burn enerji içeceği tarafından organize edilen, 3 gün sürecek müzik deneyimi sunan 'Big Burn İstanbul', yaz ateşini 3. kez yakacak! Her yıl daha fazla müzikseveri elektronik müzik ile buluşturmak içın yola çıkan 'Big Burn İstanbul', 26-28 Temmuz'da gerçekleşiyor. Muhteşem bir line-up ile gelen festivalin yeni evi Şile'de. Mavi ve yeşilin kucaklaştığı eşsiz doğa, geniş kamp alanı ve bungalov evlere sahip Şile Woodyville Treehouses, 3 gün boyunca elektronik müzikseverlere ev sahipliği yapacak. Festivalde; Clapton, Damian Lazarus, David Mayer, Dubfire, Guy Gerber, Joachim Pastor, N'to, Nastia, Recondite, Stephan Bodzin, Woralks'ın yanı sıra Adiel, Antigone, Behrouz, Be Svendsen, Carlita, Francesca Lombardo, Ilario Alicante, Len Faki, Marco Resmann, Mind Against, Monoloc, Matthew Dekay, Oceanvs Orientalis, Ruede Hagelstein ve geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği efsane performansı dillerden düşmeyen yetenekli Peggy Gou sahne alacak.

19 TEMMUZ CUMA
BOZCAADA CAZ FESTİVALİ
BOZCAADA

3Dots, Allaturca ve Pavlı Bozcaada işbirliğiyle 19-21 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen Bozcaada Caz Festivali sahnesinde bu yıl yine birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak. Yussef Dayes, Erkan Oğur Anatolian Blues Project, Bobby Rausch FT. Giw, Birsen Tezer, Tuluğ Tırpan, Eylem Pelit, Pow Trio ve çok daha fazla isim, adayı caz tınılarıyla dolduracak.

20 TEMMUZ
CUMARTESI
ONE LOVE FESTIVAL
PARKORMAN & VOLKSWAGEN ARENA

Bu yıl birlikte güzel tarafından pozitif deneyimi ile gerçekleştirilecek olan One Love Fesiıval'de katılımcılar, The Blaze ve Years & Years gibi sevilen müzisyenleri dinleme fırsatını yakalarken aynı zamanda, Parkorman'da Festival alanının da tadını çıkartacak. 20 Temmuz'da başlayarak 21 Temmuz sabahına kadar devam edecek festival, Parkorman ve Volkswagen Arena olmak üzere 2 ayrı mekanda ve toplam 5 sahnede festival severlere benzersiz bir deneyim sunacak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.