Nasıl evlilik teklifi aldılar?

Mutlu birliktelikleriyle tanınan cemiyet, moda ve iş dünyasından ünlü isimlere sorduk “Evlilik teklifini nasıl aldınız?” Hayatının önemli kararlarına giden yolculuk bakın nasıl olmuş?

Nasıl evlilik teklifi aldılar?

Haber: Gülçin İşler Fırat gulcin.firat@sabah.com.tr

Danny&Joyce Goldenberg: "Tekne kırmızı güllerle yanaştı"
"Eşim Danny, evlenme teklifini İstanbul Anadolu Yakası'nda çok sevdiğimiz ve yemek yediğimiz restoranda yaptı. Restoranın önüne eşimin dedesinden kalma, hatıralarının olduğu tekne yanaştı ve teknenin her yeri kırmızı güllerle donatılmıştı. Kırmızı güllerle dolu tekne yanaşınca eşim evlenme teklif etti. Çok güzel bir andı..."

Arda&Aslıhan Turan: "Sahneye çıktı teklifi yaptı"
"Arda ile ortak arkadaşlarımızın evde gerçekleşen doğum günü partisindeydik ve Jabbar sahnedeydı. Jabbar Arda'yı sahneye çağırdı ve "Arda bize güzel bir şarkı söyleyecek" dedi. Arda sahneye çıktı ve orada evlenme teklifinı yaptı ve 100 kişilik bir arkadaş grubuyduk, kalabalığın arasından geldi ve yüzüğü taktı. Doğum günü partisine giderken hiçbir şey anlamadım, hiç beklemediğim bir anda olduğu için de sürpriz oldu bana ve orada bulunanlara. Ailem ve kardeşi Okan biliyormuş. Hatta Ben Okan'a 'Ne alaka şimdi Arda'yı sahneye çağırdı ki' dedim o da 'çok güzel bir şarkı söyleyecek' demişti. Güzel ve çok özel bir anı oldu bizim için..."



Buse Terim&Volkan Bahçekapılı: "Como semalarında teklif etti"
"Ben moda haftası için Milano'ya gidecektim, eşim Volkan da ilk kez bana eşlik edecekti. Moda haftasına gideceğimi zannederken kendimi Como'da buldum. Como'yu hep görmek istediğimi bildiği için Milano'ya gitmeden önce orayı da görüp, gezelim istemiş. Otele çantalarımızı bıraktıktan sonra eşim helikopter turu ile Como'yu gezeceğimizi söyledi. Helikopter turuna başladık ve turun ortalarına geldiğimizde bir anda eşimin elinde bir yüzük kutusu gördüm ve evlenme teklifi yaptı. Hayatımda hiç unutamayacağım ve beni çok mutlu eden bir andı..."

Maya&İbrahim Bitargil: "Paris'te evlilik teklifi aldım"
"İbo (ibrahim Bitargil) bana Paris'te evlenme teklif etti ve o zaman ilişkimizin 2. Yılıydı. Paris ikimizin de çok sevdiği bir şehirdi. Paris'te çok sevdiğimiz İtalyan Restoranı Stresa'ya gittik ve orada İbo, elini cebine attı ve sürpriz! Yüzüğü çıkartarak bana evlilik teklifi yaptı. Çok sevdiğim arkadaşım Melissa da (Faber Castell) bize katılmıştı o gece. Çok güzel ve özel bir geceydi.


Aslı Hotiç&Kerem Türker: "Oğlumla beraber yaptı"
"Eşim Kerem, evlilik teklifini oğlumla beraber yaptı. Sabah saatleriydi, evde oğlumla hasta yatıyordum ve Kerem geldı. 2 yaşındaki oğlum Cem'e yüzüğü vermış. Cem odaya 'anne bak, anne bak' diyerek girdi. Ben de elindekini kızımın oyuncak yüzüklerinden sandım, güneş tam yüzüğüm üzerıne parlayınca gerçek yüzük olduğunu anladım ve hemen atladım tabii. (gülüyor) Kerem de zaten kapıda bekliyormuş hemen sarıldık, gülüşmeler, çığlıklar... Evlilik teklifini oğlumla beraber yapmaları duygusallığı ekstra katladı"


Ozan&Begüm Karamahmutoğlu: "Zor bir bilmece gibiydi"
"Eşim Özcan ile yaklaşık 2.5 yıldır birlikteydik. İkimizin de çok yoğun çalıştığı zamanlardı ve birlikte geçirdiğimiz baş başa zamanlarda birbirimize anlatacağımız çok konumuz oluyordu. Daily News'te yemek yediğimiz bir akşam çok keyifli bir anda 'Sence de artık zamanı gelmedi mi?' diye sordu. İşle ilgili önemli konular konuştuğumuz için 'yeni bir proje mi acaba' diye aklımdan geçirirken Özcan önündeki kağıdın üzerine bir şey yazdı ve tahmin etmemi istedi. Zor bir bilmece gibiydi ve açıkcası çözemedim. O an bu kelimenin yıllar sonra halen bizim evliliğimizin şifresi, özeli olacağını tahmin edemezdim tabii ki. Çok akıllıca ve etkileyici bir 'hayat boyu birlikte olma' teklifiydi. 15 yıldır hala o kağıda yazılanlar aramızda bir sırdır ve bizi hep gülümsetir."

Hakan&Evelize Kosif: "Londra'da teklıf etti"
"Hakan beni Londra'da Berkeley Hilltown'da, yüksek manrazalı ve inanılmaz güzel manzarası olan bir restorana götürdü. Ben emin değildim ama birazcık şüpheleniyordum, teklif edecek gibi bir hissim vardı. Güzel giyinip gittim tabii. Önce dedi ki 'Gel sana bir şey göstereceğim' ve balkona çıktık. İnanılmaz güzel bir manzara vardı bütün Londra ayaklarımın altında... Orada bana şöyle bir konuşma yaptı 'Birlikte geçirdiğimiz günler çok güzel, seninle hayatı paylaşmak çok güzel.' ben de kendi kendime ne oluyor acaba, herhalde daha var evlilik teklifine diye düşündüm. Sonra masamıza geri döndük. Tatlı geldi, kapalı bir kapakta. Garson tabağı kaldırınca hemen yüzüğü aldı ve dizlerinin üzerine çökerek 'Benimle evlenir misin?' dedi. Çok güzel bir andı."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.