Kışın Avrupa’daki en popüler tatil rotaları

Kışın cruise tatili yapmak için Karayipler’e veya Asya’ya gitmeniz gerekmiyor. Avrupa’da da çok cazip cruise turları bulunuyor. En gözdeleri ise kuzey ülkelerine, Baltık şehirlerine ve nehirden tarihi kasabalarına yapılar turlar...

Kışın Avrupa’daki en popüler tatil rotaları

ŞERİF ERCAN serif.ercan@sabah.com.tr

Kışın cruise tatili için mutlaka Karayipler'e veya Asya'ya gitmeniz gerekmiyor. Avrupa'da kışın da gerçekleşen çok cazip cruise turları var. Bu turlarla, unutamayacağınız seyahat deneyimleri yaşamak, doğal güzelliklere sahip ülkeleri görmek, çok iyi korunmuş şehirleri keşfetmek ve nehir üzerinde masalsı bir yolculuğa çıkmak mümkün. İşte kışın Avrupa'da yapabileceğiniz en gözde cruise turları...

KUZEY IŞIKLARI TURU
Seyahat etmeyi seven herkes için kuzey ışıklarını görmek olmazsa olmazlar arasındadır. Finlandiya, Norveç, İsveç, Kanada, Grönland ve İzlanda rotasında net olarak görülebilen kuzey ışıklarını bir gemi güvertesinden izlemeyi hayal edin. Dünyaca ünlü keşif gemileri ile kuzey denizlerinde seyir alırken kuzey ışıklarını ve kuzey ülkelerini bir kaşif gibi deneyimleyebilirsiniz. Bergen'den başlayan ve eşsiz doğal güzelliklerin arasında Norveç limanlarında devam eden bir Cruise turu kuzey ışıklarını görmenizi sağlayabilir.

NEHİR TURLARI
Cruise konforunu birebir yaşayacağınız özel nehir gemileri ile Avrupa'nın muhteşem duraklarında unutulmaz keşifler yapabilirsiniz. Ren Nehri'nden Tuna Nehri'ne kadar masalsı bir güzergahta seyir alırken harika manzaralar size eşlik edecek. Almanya'nın Köln, Düsseldorf, Rüdesheim gibi rotalarını keşfedecek; Fransa'da Strazburg başta olmak üzere Eguisheim, Kaysersberg ve Riquewihr bölgelerine uğrayacak; Viyana'dan Budapeşte'ye uzanacak ve seyahatinize lezzet katacak gemi turları sizi bekliyor.

BALTIK BAŞKENTLERİ
Baltık başkentlerini henüz keşfetmediyseniz bu yılki tatil planlarınıza Baltık turunu bir an önce almalısınız. Baltık turunda, İsveç'te Stockholm'un, Estonya'da Tallinn'in, Rusya'da St Petersburg ile Moskova'nın, Danimarka'da ise Kopenhag'ın keyfini çıkarabilirsiniz. Ortaçağ atmosferini yaşayacağınız Baltık turunda yepyeni maceralar yaşayabilirsiniz. Bu rotalarla ilgili detaylı bilgiyi Cruise Planet'in web sitesinden öğrenebilirsiniz.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.