Büyük aşkta tuhaf son!

Moda devi Mary-Kate Olsen, büyük bir aşkla evlendiği 5 yıllık eşi Olivier Sarkozy’nin kendisini karantina sürecinde evden attığını söyleyerek mahkemeye başvurdu. 750 milyon dolarlık serveti olan genç iş kadını, sokakta kaldığını iddia ederek acilen boşanm

Büyük aşkta tuhaf son!

YAZI NAZAN ORTAÇ nazan.ortac@sabah.com.tr

Henüz 1 yaşındayken 'Bizim Ev' dizisiyle kamera karşısına geçen ve sempatiklikleriyle kısa sürede eğlence dünyasının sevgilisi haline gelen Mary- Kate ve Ashley Olsen'in hayatı o günden beri yakından izleniyor. Çocuk yıldız olarak başladıkları oyunculuk kariyerlerini, ergenlik döneminde de başarıyla sürdüren ve tüm zamanların en başarılı gençlik filmlerine imza atan Olsen ikizleri, zaman içerisinde bir imparatorluk kurmayı başardılar. Çocuklara ve gençlere hitap eden hediyelik eşyalarla başlayan serüvenleri, şimdi büyük bir moda imparatorluğu olarak varlığını sürdürüyor. 2002 yılından beri Forbes'in, eğlence dünyasının en zengin 100 kişisi arasında gösterilen kardeşler, şimdilerde bu sektörde en çok para kazanan ilk 10'un içinde. Kişisel servetleri 750 milyon dolar olarak hesaplanan ikilinin, moda imparatorluğu ise milyarlar değerinde.

ASIK SURAT SİMGELERİ OLDU
Son yıllarda bohem yaşam tarzları ile dikkat çeken ikilinin, eski sevimliliklerinden eser kalmamıştı. Yeme bozukluğu nedeniyle giderek zayıflamaları ve bunu üst üste giydikleri bol kıyafetlerle gizlemeye çalışmalarıyla yeni bir stil yaratan ikizler, tamamen basına kapalı bir hayat sürmeye başladılar. Hayatlarını gözler önünde yaşamayan Olsen kardeşleri, sadece New York'taki evlerinden çıkıp, moda imparatorluklarını yönettikleri binaya girerken görmek mümkün oldu. Ellerinde sigara, koca bir Starbucks bardağı, güneş gözlüğü, bol kaban, üst üste sarılmış dev bir şal ve asık surat adeta simgeleri oldu. Ta ki 2012 yılında Mary-Kate, kendisinden 17 yaş büyük Fransız banker Olivier Sarkozy ile bir partide tanışana kadar! Olivier Sarkozy, adından da anlaşıldığı gibi, Fransa'nın eski cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin üvey kardeşi ve hayatını New York'ta sürdürüyor. Ekonomi eğitiminin ardından bankacılık kariyerinde yükselen Sarkozy, kurucusu olduğu Further Global Capital Management ile şirketlere yatırım danışmanlığı yapıyor. Tanıştıklarında Sarkozy 43, Mary-Kate ise 26 yaşındaydı. Daha önce evlenmiş, boşanmış olan 2 çocuk babası Fransız işadamı 1.90'lık boyuyla, 1.55'lik minik Mary-Kate'le her ne kadar 'uyumsuz' görünse de, aralarındaki ilk görüşte aşktı.

2 ÇOCUKLU HAYATA DALDI
Tam bir 'Fransız' olan Sarkozy, sevgilisini büyük bir aşkla kuşattı ve Mary-Kate'in de tek ihtiyacı bu gibi görünüyordu. Binicilik ve tenis gibi birçok ortak tutkuyu paylaşan çift, 2 yılın ardından nikah masasına oturdu. Nobu'da romantik gece yemekleri, Hamptons'taki yazlıklarında dostlarla keyifli hafta sonları gibi, kendilerine özel, meraklı gözlerden uzak bir hayat kurdular. Her ikisinin de farklı yaş gruplarından yakın arkadaşları olması, ikisinin arasındaki 17 yaş farkını kapattı. Birbirleriyle iyi vakit geçiren ve her şeyden önce arkadaş olan çift, bu nedenle boşanma kararıyla en çok yakın çevresini şaşırttı. Çifte yakın kaynaklar, büyük bir aşk yaşayan ikilinin, ancak büyük bir öfke anında bu kararı alabileceğini söylüyor.

Bir başka kaynak ise çiftin arasının 6 aydır bozuk olduğunu iddia ediyor. Mary-Kate'in çok kariyer odaklı olduğunu, Sarkozy'nin ise karısının kendisine daha çok vakit ayırmasını talep ettiğini söylüyor. 2017 yılında Olsen, çok az sayıda verdiği röportajlarından birinde iş ve ev dengesini kurmakta zorlandığını itiraf etmişti: "Kardeşim ve ben, küçüklükten beri çok çalışmaya alışkınız. Ancak şimdi benim bir kocam ve iki üvey çocuğum var. İşten çıkıp, eve koşmam ve yemeğe yetişmem gerekiyor."

Bu tempoya rağmen hayatının bu dönemini sevdiğini ve yeme bozukluğuyla ilgili tedavi gördüğünü söylemişti: "Hafta sonu olsun diye can atıyorum. Rahatlamak, stres atmak için bir şeyler bulmalısınız ve kendinize bu iyiliği yapmalısınız…"

BU BOŞANMA ÇİRKİNLEŞECEK
Peki, ne oldu da, çift boşanma noktasına geldi? Tüm New York sosyetesi şimdi bunu tartışıyor! Magazin sitelerinden ekonomi yayınlarına kadar birçok haber, bu sorunun cevabını arıyor. Sanırım, Mary-Kate Olsen'in bir arkadaşının People dergisine verdiği cevap, konuyu en iyi şekilde özetliyor: "20'li yaşlarından beri milyarder olan bir kadını kontrol edemezsiniz!"

Olivier Sarkozy'nin bu evlilikte baskın rol üstlenmeye çalışması ve Mary-Kate'in işine daha az, evine ise daha fazla zaman ayırmasını istemesi, aralarındaki ipleri germiş belli ki. Üstüne, karantina sürecindeki zorunlu sosyal izolasyon da eklenince, çift ipleri koparma yoluna gitmiş. Sarkozy'nin, karısını, ortak evlerinden sokağa attığı iddia ediliyor. Olsen, mahkemeye sunduğu dilekçede, "Eşim beni koronavirüs salgını ortasında evden atarak sokakta bıraktı. Ortak evimizin kira kontratını tek taraflı feshederek, beni kendi evimden ve mallarımdan uzaklaştırdı" suçlamasında bulunarak, acilen boşanmayı talep etti. Ancak Covid-19 salgını nedeniyle New York'ta da hayat durmuş vaziyette ve mahkemeler kapalı. Bu nedenle mahkeme başvuruyu reddederek, boşanmayı durdurdu.

Sarkozy'nin, aylık 29 bin dolar kira bedeli olan evin kontratını feshetmesiyle Mary-Kate, şimdilerde ikizi Ashley'in Hampston'daki evinde kalıyor. Ve herkesin ortak fikri şu; bu boşanma oldukça çirkinleşecek! Arkadaşları, Sarkozy'nin çok eğlenceli bir adam olduğunu ama işler ciddiye bindiğinde bir köpekbalığı kadar saldırgan olabileceğini söylüyor. E, ne de olsa, ortada kırık iki kalp ve büyük bir servet var…

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.