İstanbul Modern'den yeni seminer

İstanbul Modern’in çevrimiçine taşıdığı, Atölye Modern’in yeni sanat semineri “Modern ve Çağdaş Sanatta Gündelik ve Sıradan Olanın Hikayesi” başlığıyla 5 Ağustos’ta başlıyor.

İstanbul Modern'den yeni seminer

SERİF ERCAN serif.ercan@sabah.com.tr

Istanbul Modern'in geçtiğimiz bahar dönemi ilk defa çevrimiçine taşıdığı yetişkinlere yönelik atölye ve seminer programı Atölye Modern, gördüğü yoğun ilgi üzerine yaz döneminde de çevrimiçi seminerlerle devam ediyor. Covid-19 salgını nedeniyle sosyal mesafemizi koruduğumuz bu günlerde, keyifli ve nitelikli bir yaz geçirmek için Atölye Modern Çevrimiçi, katılımcılarını tarihsel bilgiler edinerek, yeni bakış açıları geliştirerek çağdaş sanatı keşfetmeye davet ediyor.

Istanbul Modern'in çevrimiçine taşıdığı yetiskinlere yönelik seminer programı Atölye Modern'in yeni dersi 'Modern ve Çağdas Sanatta Gündelik ve Sıradan Olanın Hikayesi' 5 Ağustos'ta başlıyor. Dr. Ögr. Üyesi Fırat Arapoğlu'nun Zoom üzerinden vereceği seminer dizisine katılanlara Atölye Modern Çevrimiçi Katılım Belgesi verilecek. Dersler 5, 12 ve 19 Ağustos Çarşamba günleri, 14.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Modern ve çağdas sanatın gündelik yaşamla ilişkisini ele alan ders, günümüz sanatına konu olan ya da etki eden 'gündelik yaşam' fikrnin, hangi tarihsel dönemeç noktalarında sanata konu olduğunu ve kendinden sonra gelenleri nasıl etkilediğini işliyor. 20. yüzyıl sanatının tarihsel olarak nasıl değiştiğine ışık tutacak. Katılımın sınırlı olduğu seminer için atolyemodern@istanbulmodern.org adresinden detaylı bilgi edinebilirsiniz.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.