Sanat ve sağlıklı mutfak buluşması

Bitki bazlı ürünleriyle dikkat çeken The Good Wild, ressam Haydar Akdağ'ın ikinci kişisel sergisiyle birlikte özel bir davet düzenledi.

Sanat ve sağlıklı mutfak buluşması

“Upgraded Food” kategorisinde dünyada bir ilk olan “Şehrin Yeni Yabanı” The Good Wild’ın dikkat çeken “Art&Wild” buluşmaları devam ediyor. Lucky Loser’da iş, sanat, cemiyet ve medya dünyasını bir araya getiren özel etkinliklerde Haydar Akdağ’ın ikinci kişisel sergisi “İmge ve Sezgi: Açık İnşa” ile yaban lezzetleri buluştu. Bitki bazlı ürünlerin servis edildiği özel menünün tamamı The Good Wild ürünleriyle hazırlandı. Konuklarına markanın hikayesini de anlatan The Good Wild Kurucu Ortakları Dilara Kocak ve Hüseyin Şirin ilk lansman sonrası altı ay içinde markanın hızlı büyümesinin yanı sıra aldığı ödüller ile de çok mutlu olduklarının altını çizdi. 


Haydar Akdağ, Şebnem Çapa, Dilara Koçak


Konuklarına markanın hikayesini de anlatan The Good Wild Kurucu Ortağı Dilara Kocak, “Yabandan ilham alan markamız ile geleceğin açlık kıtlık ve sağlık problemlerine odaklandık ve lezzet hassas noktamız. Türkiye’de doğan markamızın AR-GE çalışmaları Tübitak MAM /Tugip desteği ile devam ediyor. Amacımız markayı Dünyaya taşımak. Geçen ay Milano’dan International Design Award (AWDA), tasarım ödülü ile ilk uluslarası başarıyı almak hepimizi çok motive etti. Ürünlerimizin ıc dünyası gibi ambalaj tasarımı ve geri dönüşüm konusundaki duyarlılığımız da oldukça yüksek” dedi.


Haydar Akdağ'ın 'Medusa'nın Saati' isimli eseri



6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.