Kate Middleton'ın kıyafetleri mercek altında!

38 yaşındaki üç çocuk annesi Middleton'ın bu kadar ilgi çekmesinin birçok nedeni var kuşkusuz. Bunlardan ilki ülkesinin gelecekteki kralıyla evli olması, diğeri de halktan bir aileden gelmesi.

Kate Middleton'ın kıyafetleri mercek altında!

Durum böyle olunca Kate Middleton tepeden tırnağa milyonlarca meraklı bakışı üzerinde topluyor. Saç şekli ve renginden giysilerine, takılarına kadar ne giyse hem eleştiriliyor hem de taklit ediliyor. Aileye girdiği ilk dönemde daha yaşına uygun giysiler seçen Middleton, zaman geçtikçe muhafazakar giyinmeye başladı. Bunun en önemli nedeni kuşkusuz o ilk dönemlerdeki giysi tercihlerinin yarattığı sorunlar. Middleton'ın rüzgarda açılan etekleri bir dönem çok konuşulmuş ve sonra duruma Kraliçe el koymuştu.

ELBİSE DOLABI YENİDEN DÜZENLENDİ
Onun görevlendirdiği stilistler Düşes'in gardırobunu baştan düzenlediler. Ama bu kez de başka bir sorun çıktı ortaya. Kate Middleton, yaşına uygun giyinmemeye başladı. İşte son zamanlarda bu durum çok fazla eleştiri konusu oluyor. Dünyanın dört bir yanındaki hayranları özellikle sosyal medya platformlarında "Kate neden büyükannesinin elbiselerini giyiyormuş gibi görünüyor?" soruları dolanmaya başladı.

BÖYLE GİYİNMEK ZORUNDA
Bazı moda eleştirmenlerine göre de Middleton, moda konusunda kendine güven eksikliği içinde. Bu yüzden de kendisinden yaşça daha büyük olan aile üyelerinin tarzını taklit ediyor. Bazılarına göre de konumu gereği giyim konusunda da daha geleneksel olmak zorunda bulunduğundan böyle bir tarz benimsiyor. Yani bir başka deyişle Middleton, böyle giyinmek zorunda.

DAHA YAŞINA UYGUN GİYİNEBİLİR
Ama bu görüşü savunanlara karşı çıkanlar da var. Onlar da Prenses Diana'nın yıllar önce giydiği mini etekleri ve iddialı dekolteleri örnek veriyor. Yine bazı eleştirmenlere göre Middleton, konumu gereği daha tutucu bir tarz belirlemek zorunda. Ama en azından renkler ve aksesuarlar aracılığıyla görünümünü yaşına uygun hale getirebilir.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.