Güzelliğe giden yol Ni Beauty Lab

Nimet İlyas, adıyla bütünleşen güzellik laboratuvarı, Ni Beauty Lab’ı ‘Güzelliğe giden yol’ mottosuyla Antalya/ Lara’da hizmete açtı. Biz de kendisiyle güzellik üzerine keyifli bir sohbeti paylaştık.

Güzelliğe giden yol Ni Beauty Lab

Ni Beauty Lab., Antalya'da güzellik laboratuvarı denilince akla ilk olarak gelmek, sürekli kendini yenileyerek her zaman kaliteli, güvenilir, sağlıklı ve hijyenik hizmet verme çabası içinde, alanında uzman ekibiyle edinmiş olduğu tecrübeleri güzellik tutkunlarıyla paylaşıyor.

Burada sunduğunuz hizmetler neler?

Herkesin ihtiyacına yönelik hizmet ve uygulamanın sunulduğu merkezimizde alanında tecrübeli ekibimiz ve son teknoloji cihazlarımızla hizmet kalitesini üst noktada tutan bir yapıya sahibiz. Ni Beauty Lab.'da cilt bakımları, el ve ayak bakımları, kalıcı makyaj uygulamaları, kişiye özel bölgesel zayıflama uygulamaları, epilasyon uygulamaları, anti stres ve masaj uygulamaları, çamur ve yosun terapileri hizmetlerimizin genelini oluşturuyor. Özel olarak merkezimizde bulunan Cryo Cabin (Nitrojen Buharı Kabini) ile bölgesel incelme ve şıkılaşmada fark yarattığımıza inanıyoruz. Cilt sorunları, el ve ayakta oluşan mantar, batık tırnak tedavisi, uyku problemleri yaşayanlar içinde sıcak su yatağı (Floating Bed) etkin hizmetlerimiz arasında.

Şehirdışından veya yurtdışından gelen misafirleriniz için hazırladığınız hizmetleriniz neler?

Dünya olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Bu dönemde özellikle şu anda Antalya'da yaşayan yabancı turistlerin en çok tercih ettiği güzellik merkezlerinden biriyiz. Dünyanın farklı ülkelerinden pek çok misafir ağırlıyoruz. Bu doğrultuda da öncelikli hedefimiz sağlıklı ve kaliteli hizmet olduğu için Ni Beauty Lab. ailesi olarak uluslararası standartlara sahip ISO kalite ve SAFE COVID-19 belgelerini Antalya'da alan güzellik laboratuvarıyız. Pandemi döneminde çekincesi olan misafirlerimiz gönül rahatlığıyla gelerek işlemlerini yaptırabilirler. Şehir dışından gelen konuklarımız için havalimanı-otel transferi, randevu saatinde otelinden alınarak merkezimizde hizmet görmesi ve ardından tekrar gideceği yere transferini sağladığımız VIP hizmetimiz bulunuyor.

Güzellik laboratuvarınızda kullanılan cihazlardan bahseder misiniz?

Ni Beauty Lab. yoğun bir Ar-Ge döneminden sonra hayata geçmiş ve bu doğrultuda güzellik ve sağlık sektöründeki yenilikleri yakından takip ederek son teknoloji cihazları bir araya getirmiştir. Cihazlarımızın büyük çoğunluğunu cilt bakımı, bölgesel zayıflama ve sıkılaşma alanlarında kullanıyoruz. Cilt bakımı ve sorunlu cilt tedavileri, popo kaldırma ve sıkılaştırma, bölgesel incelme, epilasyon gibi işlemler yer alıyor.

Favori uygulamalarınız hangileri?

Cilt bakımı uygulamaları, Cryo Cabin, bölgesel incelme uygulamaları, el-ayak bakımı uygulamaları, Nano iğneli mezoterapi ve anti stres masajı favori uygulamalarımızdandır.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.