Ciltte kusursuz temizlik

Saglıklı bir cilt için etkili bir temizlik çok önemli. Cildi makyaj kalıntıları ve diger bakterilerden arındıran, kusursuz bir cilt için destek saglayan o ürünleri inceledik.

Ciltte kusursuz temizlik

YAZI İREM ORHAN

MULTİ ARINDIRMA

İkili temizleme yönetimiyle cildi ölü hücrelerden derinlemesine arındıran yüz temizleme jeli Waso Quick Gentle Cleanser, cildin nem dengesini düzenlerken cilt bariyerini koruyor. Polaar Northern Light Micro- Peeling, sadece 30 saniyede yeni bir cilt dokusu ve ışıltılı bir cilt sunuyor. Besleyici ve yatıştırıcı aktif bileşenler açısından zengin formülüyle Caudalie Gentle Cleansing Milk, cilde nemli ve yumuşak bir his kazandırıyor. Ciltteki aşırı sebumu gidermek için özel olarak formüle edilmiş Beauty Omelette temizleme jeli, cildi arındırırken kuruluk ve tahrişin de önüne geçiyor. Cildi kirden arındıran losyon formüllü Origins Mega- Mushroom Skin Relief Face Cleanser, içeriğindeki meyan köküyle cildi yatıştırıyor. Formülündeki gül yaprakları sayesinde canlandırıcı ve etki gösteren Nuxe Comforting Cleansing Milk, düzenli kullanımda mucizevi etki gösteriyor.

CİLT TİPİNİZE UYGUN ÜRÜN SEÇİN

Özellikle mevsim geçislerinde cildinizle ilgili fazla yaglanma ya da asırı kuruluktan sikayetçiyseniz, belki de cilt bakım rutininizi ve kullanıldıgınız ürünlerin cildinizle olan uyumunu tekrar gözden geçirmelisiniz. Öyle ki, cildi temizlemek için kullandıgınız bazı güçlü formüller, ciltteki yag ve nem dengesini bozup, cildinizdeki hassasiyeti artırabilir. Bu sebeple de cildi temizlemenin ilk adımının kendinize uygun ürünü seçmek oldugu asla unutulmamalı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.