Büyülü yılbaşı kutuları açılıyor

L’Occitane’ın yılbaşı koleksiyonunda, herkes için uygun olabilecek rengarenk ve eğlenceli, birbirinden özel farklı hediye seçenekleri bulunuyor.

Büyülü yılbaşı kutuları açılıyor

L'Occitane'ın 2021 yılbaşı koleksiyonu, uzun ve heyecan verici bir yolculuğun başlangıcını simgeliyor. Enfes cezbedici kokular, inanılmaz etkili içerikler ve doğanın sayısız sırları, Fransız sanatçı Tristan Bonnemain'in illüstrasyonlarıyla vitrine çıkıyor.

Winter Warm serisi sizi incir, mandalina ağaçları ve zeytinliklerin lezzetli kokularıyla dolu küçük bir cennet bahçesi olan Porquerolles adasına götürmek için hazırlandı.

Delicate Shea ise gül ve yasemin çiçeklerinin kokusunu, pirincin toz kokusuyla birleştiriyor.

Parfüm koleksiyonlarımızdaki sürprizler ise klasik Rose serisi, ikonikleşmiş Yasemin kokusuyla buluşuyor. En sevilen parfüm serisi Neroli & Orchidee ise vanilya ile daha da vazgeçilmez oluyor.

Klasik Shea
Tristan Bonnemain tarafından çizilmiş tasarımıyla renklenen klasik shea koleksiyonu, yeni yıl özel ambalajında bu kış hepimize sıcaklık vadediyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.