Sephora ile Güzellik Sektöründeki Kadın Girişimciler ve Güçlü Markaları ile Tanışın!

Güzelliğin sınır tanımayan gücü Sephora, kadın girişimcileri destekleyen KAGİDER iş birliği ile hayata geçirdiği ’Kozmetik ve Güzellik Sektöründe Kadın Girişimcileri Geliştirme Hızlandırma Programı’’ındaki beş ilham veren marka; Cosmed, Feu du Ciel, Mel

Sephora ile Güzellik Sektöründeki Kadın Girişimciler ve Güçlü Markaları ile Tanışın!

Sürdürülebilir , bütünsel bir yaşamı destekleyen Sephora, kadın girişimcilerin markalarını, Sephora'nın vazgeçilmezi olan Sephora Collection'ın ''Good For'' kategorisi altında sephora.com.tr ve Sephora Mobil Uygulaması üzerinden satışa sundu.

Cosmed, Feu du Ciel, Mellys' Nature, Bade Natural ve The Sim Co. markaları, doğal içerikleri ve zengin formülleriyle yaşam tarzlarına canlılık ve renk katarak, bakım rutinlerinin vazgeçilmezleri arasına girmeyi başarıyor.

Cosmed'in cildi nazikçe temizlemeye yardımcı ürünleri, Bade Natural'in doğal kokulara sahip yağları ve etki oranı yüksek serumları, The Sim Co.'nun dinlendirici ve besleyici roll on ve serumları, Mellys' Nature'ın rahatlatıcı etkiye sahip roll on ve yağları, Feu Du Ciel'in benzersiz kokulara sahip mumları ve dahası, sephora.com.tr ve Sephora Mobil Uygulaması'nda güzellik tutkunlarını bekliyor.

BADE NATURAL
Cilte zamanla oluşan kırışıklıkları azaltmaya yardımcı, aydınlık ve taze bir görünüm kazandıran serumlar, gücünü değerli taşlardan alan Roll-On Serumlar ile yüz yogasının ve cildinizi şımartmanın mucizevi etkisini hissedin. Antioksidan etkisi yüksek olan kuşburnu çekirdeğini de ürünlerinde kullanan marka, günlük bakımlar için ideal alternatifler sunuyor.

COSMED
Cildinizi arındırırken ışıl ışıl parlamasını hızlandıracak Cosmed ürünleri, bakım rutinlerine heyecan katıyor.
Tüm cilt tiplerinin temizlik aşamasında, kuru-çok kuru ve atopi eğilimli ciltlerin ise günlük temizlik için kullanabileceği besleyici ve durulanabilir temizleme yağı, nemlendirme ve yaşlanma sürecinin glikasyon gibi etkilerinden korumak amacıyla geliştirilmiş, yaşlanma karşıtı peptid içerikli bakım kremi, clitteki ton farklılıkları veya hiperpigmentasyon izleri olan veya daha aydınlık bir cilt tonuna sahip olmak isteyenlere özel aydınlık görünümü destekleyen C vitaminli cilt bakım serumu ve enzimatik peeling etkisi ile cildin makyaj, ölü hücre ve kirden nazikçe arındırılmasını sağlayan toz temizleyici dikkat çeken favoriler arasında.

FEU DU CIEL
Kışkırtıcı tatlı bir aroma ile büyüleyici bir kokuya sahip mumlar ve oda kokuları ile benzersiz bir deneyim...
Safran, kan portakalı, narenciye, lavanta ve farklı çiçek kokularının birleşiminden oluşan koleksiyon, meditasyondan aldığınız verimi ya da bulunduğunuz ortamın enerjisini olumlu yönde değiştirecek.
Mum çan söndürücü ve mum fitil makası ile de dikkat çeken marka, kokuları benzersiz bir deneyim ile birleştirmeyi başarıyor.

MELLYS' NATURE
Sevginin olduğu her şeyde birlik, güç ve şifanın olduğuna inanan marka,formüllerini oluştururken gücünu doğadan alıyor. %100 bitkisel saç bakım yağı, özel formülü sayesinde saçlarınızın ihtiyacı olan nem ve canlılığın artmasını destekleyerek daha sağlıklı ve bakımlı saçlara kavuşmanıza yardımcı olur. Bir diğer favori olan Mn x Glow serum; %100 doğal ve bitkisel hammaddelerden aydınlık, sağlıklı, ışıldayan bir cilt görünümü için özel olarak formüle edilerek ilhamını Fransız Kraliçelerinin güzellik iksiri olarak bilinen Havuç Tohumu yağından alıyor. Bizi An'a getirerek konsantre olmamıza yardımcı olmak için, 8 farklı yağın bir araya getirilmesiyle özel olarak formüle edilmiş Focus roll- on'da ön plana çıkanlar arasında.

THE SIM CO.
Güzelliğin temiz yaşam, enerji ve niyet ile şekillendiğine inanan ve güzel hissetmek için ihtiyaç duyulanları tasarlayan bir marka.
Minerallerin, frekans ve enerjilerinin, meditasyonda, özel alanlarda, cilt bakımında ve dekorasyonda kullanılmasını sağlayan The Sim Co. , bu sayede, iyiyi çekmeyi ve topraklanmayı sürekli hale getirerek, sakin ve mutlu hissetmemizi hedefliyor.
Kan dolaşımını hızlandıran, ince çizgileri ve kırışıklıkları pürüzsüzleştirmeye yardımcı Gua Sha, aydınlatıcı yüz serumu, neşe, huzur ve moral verici mandalina, ylang ylang ve karanfil uçucu yağları ile hazırlanan masaj yağları ve yaşlanma karşıtı antioksidan içerikli göz çevresi bakım ürünü ile bütünsel güzelliği destekliyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.