Lüks, konforlu ve güvenli

Türkiye'de satışa sunulan Yeni Mercedes-Benz S-Serisi, lüks ile konforu bir arada sunuyor. 3.0 litrelik dizel motora sahip olan aracın geniş iç mekanı, ‘modern lüks’e adeta yeni bir boyut kazandırmış.

Lüks, konforlu ve güvenli

YAZI SERİF ERCAN

MERCEDES-BENZ S-SERİSİ
Geçen yıl eylül ayında dünya lansmanı yapılan Yeni Mercedes-Benz S-Serisi Türkiye'de satışa sunuldu. İlk olarak S 400 d 4MATIC L versiyonuyla Türk tüketicilerle buluşan Yeni S-Serisi'nde 3.0 litrelik turbo beslemeli 6 silindirli dizel motor 330 BG maksimum güç üretirken 700 Nm'lik maksimum tork sunuyor. Standart donanımdaki 9G-TRONIC otomatik şanzımanın da katkısıyla 6.7 ile 8.0 lt/100 km arasında değişen karma yakıt tüketimi sunabilen aracın maksimum hızı, elektronik olarak 250 km/s ile sınırlandırılmış durumda. Modern lüks, S-Serisi'nin iç mekanıyla tamamen yeni bir boyut kazanmış. Tasarımcılar, zarafet, kalite ve kullanım kolaylığı ile ön plana çıkan ve yolcuların kendini iyi hissetmesini sağlayan 'Lounge' özelliklerine sahip bir atmosfer yaratmış. Yeni ön konsol; yeni mimarisi, modern tasarımı ve ergonomik yapısıyla öne çıkıyor. Ancak sunulan huzur ortamı bu kadarla kalmamış. Yüksek düzeyde sürüş ve gürültü konforunun yanı sıra çok çeşitli 'Energizing' konfor programları ile S-Serisi yolcularına, huzurlu ve konforlu bir yolculuk sunuyor. Yeni S-Serisi'nin konfor ve teknoloji noktasında referansları belirleyen bir otomobil olduğunu belirten Mercedes-Benz Otomobil Grubu Başkanı Şükrü Bekdikhan, "Yeni S-Serisi ile müşterilerimize daha önce sunulmamış yenilik, güvenlik, konfor ve kalite sunuyoruz. İster sürücü olun ister arka sıradaki yolcu, yüksek teknolojileri ve yenilikçi konfor özellikleriyle Yeni S-Serisi, birinci sınıf bir sürüş deneyimi sağlıyor" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.