''2020 güzellikler getirsin''

Cemiyet hayatının renkli ismi, dominikli Nastassia Jacober’in yakın arkadaşlarına Maslak’taki evinde düzenlediği erken yılbaşı partisinde sadece Şamdan plus vardı.

''2020 güzellikler getirsin''

RÖPORTAJ GÜLÇİN İŞLER FIRAT gulcin.firat@sabah.com.tr
FOTOĞRAFLAR BETÜL YAZICIOĞLU

NASTASSIA JACOBER
Güzelliğiyle dikkat çeken Dominikli Nastassia Jacober, kendisi gibi İstanbul'da yaşayan farklı ülkelerden arkadaşlarına evinde erken yılbaşı partisi verdi. İspanya, Rusya, Macaristan ve Dominik'ten gelip İstanbul'a yerleşen Nastassia Jacober, Elisabeth Mas, Boglarka Talu, Laura Margarita, Maria Anastesiyeva, Andrea Tronu, yılbaşı partisinde Şamdan Plus'a özel pozlar da verdi. Nastassia Jacober ve arkadaşları, 2019'u değerlendirip yeni yıla nerede gireceklerini ve yeni yıldan beklentilerini de anlattı. Nastassia Jacober, yılbaşı kutlamasının onlar için çok önemli olduğunu, bu yıl yeni yıla Dominik'ten gelecek ailesiyle birlikte İstanbul'da evinde gireceğini söyledi. 2019 yılının zorlu geçtiğini belirterek "2019 yılı çok zor geçti, sıkıntılı bir yıl oldu. Boşanma sürecim, annem ve babamı kaybetmem... İnşallah 2020 güzellikleri getirir" dedi. Jacober, her yıl yılbaşı masalarının çok süslü, renkli olduğunu belirterek; bu yılbaşı masasını çok sevdiği bir marka olan Mac-Kenzie Child ürünleriyle hazırladığını, kırmızı detaylarla da masayı süslendirdiğini söyledi. Yılbaşı yemek mönülerinde hindi, pilav, lazanya, salata olacağını söyleyen Nastassia Hanım içindeki bezelyelerden dolayı bereket getirdiğine inandıkları Rus Salatası'nın da mutlaka sofralarında olduğunu dile getirdi. Nastassia Hanım bir de yılbaşı ritüelinden bahsetti; "Yılbaşı günü beyaz sirke ile bütün evi silerim, kötü enerjiler evden gitsin diye. Sonrasında büyük bir kovaya çiçek yaprakları, lavanta, avakado, badem, kayısı gibi yağları doldururum ve o suyla duş alırım. Böylece kötü enerjiler gidiyor. Bunun ardından kuaföre gider, hazırlıklarımı yaparım."


(Laura Margarita, Maria Anastesiyeva)

MARIA ANASTESIYEVA
"2020 yılı planlarım arasında güzellik, bakım ve sağlık merkezi gibi bir yer açmak var. Türkiye'yi çok seviyorum ve bu yönüyle de Türkıye'yi dünyaya göstermek istiyorum. Bu yıl yeni yıla Alaçatı'da arkadaş grubumuzla gireceğiz. Biz ortodoks olduğumuz için yılbaşı ağacını 25 aralık'tan sonra kuruyoruz ve yeni yıl heyecanı o zamandan sonra başlıyor."

LAURA MARGARITA
"Nastasia ile yeni bir projemız var. Ben mix teknığıyle yağlı boya resim yapıyorum, Nastassia bu koleksiyonun sanat yönetmenliğini yapacak. Bu yıl yılbaşı gecesini İtalya'nın Cortina Dağı'nda geçireceğiz, arkadaşlarımızla birlikte. İtalya benim için çok önemli 15 yıl orada yaşadım, o yüzden orada yılbaşı geçireceğim için çok mutluyum."


(Nastassian Jacober)

ANDREA TRONU
"2019 yılında hayatımda büyük değişiklikler oldu; en büyüğü de İspanya'dan Türkiye'ye yerleşmek oldu. 4 ay önce İstanbul'a yerleştim. Yeni yıla erkek arkadaşım ve arkadaşlarımızla birlikte gireceğız Alaçatı'da. Yılbaşı gecesi ritüelimiz şöyle; Saat gece yarısı 12'yi geçtikten sonra 12 tane üzüm yiyoruz. Üzümlerin her biri için dilek tutuyoruz."

BOGLARKA TALU
"2019 yılı çok hareketli geçti; Macar televızyonu'nda bir sürü projem oldu. O yüzden Macaristan'a çok sık gittim. Kadın hakları konusunda iyilik elçisi olduğum için Kenya ve Afrika'ya gittim. 2020 yılında da Macaristan'da hem yapımcı hem oyuncu olarak yer alacağım projelerim var. Eşimle seyahatlerimiz yine olacak, gezmeyi çok seviyoruz. Her yıl en az 10 ülke gezmiş oluyoruz."


(Andrea Tronu)


(Elisabeth Mas)

ELISABETH MAS
"2019 yılı çok karışık geçti. Her şerde bir hayır vardır... 2020'de her şeyin daha iyi olacağına ve 2019'daki kötü enerjilerin temizleneceğini umuyorum. Boşanma sürecim devam ediyor. 2020, yeni başlangıçların, yeni hayatın ilk adımı olacak. Hayatımı daha yüksek bir seviyeye taşımak istiyorum. Yeni yılın daha sakin, huzurlu bir yıl olmasını diliyorum."


(Boglarka Talu)

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.