1001 Gece Masalları 'nın büyüleyici etkisi

Ünlü moda tasarımcısı Mehtap Elaidi '1001 Gece Masalları'ndan ilham aldığı ilkbahar-yaz 2019 koleksiyonuyla izleyenleri etkiledi.

1001 Gece Masalları 'nın büyüleyici etkisi


Melih TÜRK,Soner GÖMLEKSIZ

Ünlü tasarımcı Mehtap Elaidi, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'da ilkbahar-yaz 2019 koleksiyonunu tanıttı. Elaidi, 'Sorry My Story 1001' ismini verdiği koleksiyonda dünyaca ünlü edebi eser 1001 Gece Masalları'ndan ve masalın kahramanı Şehrazat'tan ilham alıyor. Koleksiyon, hem moda hem de sanat dünyası tarafından büyük ilgi gördü. Ayrıca her zamanki gibi Elaidi, podyum konusunda da farklılığını konuşturdu. Modeller çerçevelerin asılı olduğu bir podyumdan yürüyerek, tasarımları tanıttı. Koreografisini Öner Evez'in üstlendiği defilenin saç tasarımı Makas ekibine, makyajı Nars Cosmetics'in profesyonel makyaj artistlerine, styling ise Ece Öğütoğulları'na aitti. Defilenin müzik düzenlemesi Cihangir Aslan imzası taşıyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.