"İyi Bir Şef Olmak İçin Önce İyi Bir Aşçı Olmak Gerekiyor"

"İyi Bir Şef Olmak İçin Önce İyi Bir Aşçı Olmak Gerekiyor"

Emre Demir, genç ve başarılı şeflerimizden. Yönettiği mutfakta özel tabaklara imza atıyor. Etiler’de bir araya geldiğimiz şef Emre Demir ile kariyeri ve mutfağıyla ilgili keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Bodrum’da Bu Yazın Parlayan Mekanları

Bodrum’da Bu Yazın Parlayan Mekanları

Bodrum 2025 sezonu, yalnızca bir yaz destinasyonu değil; stil, gastronomi, mimari ve deneyimin kusursuz bir armoniyle birleştiği sofistike bir yaşam alanı sunuyor.

Yalıkavak’ta Yeni Nesil Bir Buluşma Noktası

Yalıkavak’ta Yeni Nesil Buluşma Noktası

Ege kıyılarının gözde destinasyonlarından Yalıkavak, bu yaz dikkat çekici bir açılışa ev sahipliği yaptı.

"Bu Meslek Bana Ailemden Miras Kaldı"

"Bu Meslek Bana Ailemden Miras Kaldı"

Şef Kaan Yıldırım, ailede çekirdekten yetişme bir şef. Anne ve babasının şef olması nedeniyle mesleğin adeta kendisine miras kaldığını düşünüyor

Mett Bodrum Isola Manzara Ristorante ile Bu Yaz da Gastronomi Dünyasındaki İddiasını Koruyor.

Mett Bodrum Isola Manzara Ristorante ile Bu Yaz da Gastronomi Dünyasındaki İddiasını Koruyor.

Mett Bodrum’un çatısı altındaki Michelin Guide’da tavsiye edilen restoranlar arasındaki konumuyla Isola Manzara Ristorante, İtalyan mutfağının klasiklerini, aperitivo’dan akşam yemeğine uzanan keyifli bir akışta, şıklık ve konforla harmanlayarak konukları

Gault&Millau Türkiye ‘Signature Dining Experience’ Serisinin İlk Buluşması Gerçekleşti

Gault&Millau Türkiye’den Yeni Nesil Sofra Deneyimi

Gault&Millau Türkiye, “Signature Dining Experience” başlığıyla Türkiye ve İtalya’dan dört değerli şefin hazırladığı sekiz aşamalı menüsüyle sofistike bir buluşmaya imza attı.

Ortadoğu’da Zarafetin ve Mirasın Buluşma Noktası

Ortadoğu’da Zarafetin ve Mirasın Buluşma Noktası

Bvlgari Hotels & Resorts, Ortadoğu’nun kalbinde yer alan Abu Dabi’de, 2030 yılında açılması planlanan Bvlgari Resort & Mansions için yeni projesini duyurdu.

Her Tabak Japon Mutfak Mirasına Bir Saygı Duruşu

Her Tabak Japon Mutfak Mirasına Bir Saygı Duruşu

Şef Kanber Dışkaya, uzun yıllardır Japon restoranlarında çalışarak deneyim kazanmış bir şef. Farklı şeflerden geleneksel teknikleri öğrenen şef Kanber Dışkaya, yönettiği mutfakta yılların birikimini, özgün tabaklara imza atarak gözler önüne seriyor.