Michelin Key Ödülleri Türkiye’de İlk Kez Açıklandı
Michelin Guide, 2025 yılı itibarıyla otellere verdiği yeni “Michelin Key” ödüllerini, dün akşam Paris’te düzenlenen özel bir törenle duyurdu, Türkiye’den oteller de listede yerini aldı.
Michelin Guide, 2025 yılı itibarıyla otellere verdiği yeni “Michelin Key” ödüllerini, dün akşam Paris’te düzenlenen özel bir törenle duyurdu, Türkiye’den oteller de listede yerini aldı.
İstanbul’un gastronomi sahnesi her geçen gün daha da zenginleşiyor; yaratıcı şeflerin imza tabakları ve mekanların sofistike atmosferleri, şehrin gastronomi deneyimini bambaşka bir seviyeye taşıyor.
1995 yılında Antakya’da kasap dükkânı olarak kurulan Güzelburç, 30 yıllık deneyimini İstanbul’a taşıdı.
Popüler tatil destinasyonlarından biri olan Bodrum’un Turgutreis sahilinde konumlanan Rammos Managed by Dedeman, yalın mimarisi, bohem esintiler taşıyan sahili ve gün batımına uzanan sofralarıyla dikkat çekiyor.
Tarla Alaçatı, yaz boyunca düzenlediği Pop-up Dinner serisinin en özel buluşmalarından birine ev sahipliği yapıyor.
Şef Okan Aydemir’in kariyer başlangıcı, gastronomi ile özdeşleşen Mengen’de başlamış.
Ruins Bodrum, Michelin yıldızlı şef Atilla Heilbronn’un önderliğinde gastronomiyi sanatla buluşturduğu, duyulara hitap eden unutulmaz bir yaz deneyimine ev sahipliği yapıyor.
Avantgarde Collection, Yalıkavak’taki özel konumuyla öne çıkan oteli Avantgarde Refined Yalıkavak’ta, bu yaz da gastronomi dünyasının önde gelen isimlerini ağırlamaya devam ediyor.