Güzelburç Antakya, Fişekhane Pazar Yeri’nde Kapılarını Açtı
1995 yılında Antakya’da kasap dükkânı olarak kurulan Güzelburç, 30 yıllık deneyimini İstanbul’a taşıdı.
1995 yılında Antakya’da kasap dükkânı olarak kurulan Güzelburç, 30 yıllık deneyimini İstanbul’a taşıdı.
Popüler tatil destinasyonlarından biri olan Bodrum’un Turgutreis sahilinde konumlanan Rammos Managed by Dedeman, yalın mimarisi, bohem esintiler taşıyan sahili ve gün batımına uzanan sofralarıyla dikkat çekiyor.
Tarla Alaçatı, yaz boyunca düzenlediği Pop-up Dinner serisinin en özel buluşmalarından birine ev sahipliği yapıyor.
Şef Okan Aydemir’in kariyer başlangıcı, gastronomi ile özdeşleşen Mengen’de başlamış.
Ruins Bodrum, Michelin yıldızlı şef Atilla Heilbronn’un önderliğinde gastronomiyi sanatla buluşturduğu, duyulara hitap eden unutulmaz bir yaz deneyimine ev sahipliği yapıyor.
Avantgarde Collection, Yalıkavak’taki özel konumuyla öne çıkan oteli Avantgarde Refined Yalıkavak’ta, bu yaz da gastronomi dünyasının önde gelen isimlerini ağırlamaya devam ediyor.
Emre Demir, genç ve başarılı şeflerimizden. Yönettiği mutfakta özel tabaklara imza atıyor. Etiler’de bir araya geldiğimiz şef Emre Demir ile kariyeri ve mutfağıyla ilgili keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.
Bodrum 2025 sezonu, yalnızca bir yaz destinasyonu değil; stil, gastronomi, mimari ve deneyimin kusursuz bir armoniyle birleştiği sofistike bir yaşam alanı sunuyor.