Güzelburç Antakya, Fişekhane Pazar Yeri’nde Kapılarını Açtı

Güzelburç Antakya, Fişekhane Pazar Yeri’nde Kapılarını Açtı

1995 yılında Antakya’da kasap dükkânı olarak kurulan Güzelburç, 30 yıllık deneyimini İstanbul’a taşıdı.

Ege’nin Zarif Kaçış Noktası

Ege’nin Zarif Kaçış Noktası

Popüler tatil destinasyonlarından biri olan Bodrum’un Turgutreis sahilinde konumlanan Rammos Managed by Dedeman, yalın mimarisi, bohem esintiler taşıyan sahili ve gün batımına uzanan sofralarıyla dikkat çekiyor.

Arjantinli Yıldız Şef Tomás Kalika, 20 Ağustos’ta Alaçatı’da

Arjantinli Yıldız Şef Tomás Kalika, 20 Ağustos’ta Alaçatı’da

Tarla Alaçatı, yaz boyunca düzenlediği Pop-up Dinner serisinin en özel buluşmalarından birine ev sahipliği yapıyor.

İki Kültür Arasında Lezzet Köprüsü Kuruyoruz

İki Kültür Arasında Lezzet Köprüsü Kuruyoruz

Şef Okan Aydemir’in kariyer başlangıcı, gastronomi ile özdeşleşen Mengen’de başlamış.

Michelin Yıldızlı Şef Atilla Heilbronn’la Ruins Bodrum’da Lezzet Sanata Dönüşüyor

Michelin Yıldızlı Şef Atilla Heilbronn’la Ruins Bodrum’da Lezzet Sanata Dönüşüyor

Ruins Bodrum, Michelin yıldızlı şef Atilla Heilbronn’un önderliğinde gastronomiyi sanatla buluşturduğu, duyulara hitap eden unutulmaz bir yaz deneyimine ev sahipliği yapıyor.

Avantgarde Refined Yalıkavak, Türk Efsanelerini Gastronomiyle Buluşturuyor

Avantgarde Refined Yalıkavak, Türk Efsanelerini Gastronomiyle Buluşturuyor

Avantgarde Collection, Yalıkavak’taki özel konumuyla öne çıkan oteli Avantgarde Refined Yalıkavak’ta, bu yaz da gastronomi dünyasının önde gelen isimlerini ağırlamaya devam ediyor.

"İyi Bir Şef Olmak İçin Önce İyi Bir Aşçı Olmak Gerekiyor"

"İyi Bir Şef Olmak İçin Önce İyi Bir Aşçı Olmak Gerekiyor"

Emre Demir, genç ve başarılı şeflerimizden. Yönettiği mutfakta özel tabaklara imza atıyor. Etiler’de bir araya geldiğimiz şef Emre Demir ile kariyeri ve mutfağıyla ilgili keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Bodrum’da Bu Yazın Parlayan Mekanları

Bodrum’da Bu Yazın Parlayan Mekanları

Bodrum 2025 sezonu, yalnızca bir yaz destinasyonu değil; stil, gastronomi, mimari ve deneyimin kusursuz bir armoniyle birleştiği sofistike bir yaşam alanı sunuyor.