
MELİH TÜRK
Türk mutfağının yeni nesil temsilcisi Aila, genç ve yetenekli yeni şefi Kemal Can Yurttaş'ın hazırladığı kış mönüsünü, iş, cemiyet ve sanat dünyasından ünlü isimlerin bir araya geldiği bir davetle tanıttı. Fairmont Quasar İstanbul'un Genel Müdürü Nicolas Kipper ve Yağmur Kalyoncu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen tadım yemeğine, ilgi fazlaydı. Türk gastronomi dünyasının en genç mutfak şeflerinden biri olarak sektöre adını yazdıran Kemal Can Yurttaş'ın hazırladığı tadım mönüsü, konukları unutulmaz bir lezzet yolculuğuna çıkardı. Özellikle yöresel ürünler ve Türk mutfağı üzerine uzmanlaşmış olan Kemal Can Yurttaş, geleneksel lezzetlerin çağdaş yorumlarla sunulduğu ve coğrafi işaretli ürünlerin de yer aldığı yeni mönüsüyle misafirlerden tam not aldı.
Nefise Karatay-Yusuf Day
Buket Oğuz