Barbara Palvin: “Melek olmak her zaman hayalimdi”

Dünyanın en güzel kadınlarından biri olan Barbara Palvin, Victoria’s Secret’ın yeni meleği olarak kanatlarına kavuştu. New York’ta markanın yeni koleksiyonunu tanıtan Palvin, Şamdan Plus’ın sorularına da yanıt verdi.

Barbara Palvin: “Melek olmak her zaman hayalimdi”

Röportaj: NAZAN ORTAÇ nazan.ortac@sabah.com.tr

Karşınızda yepyeni bir melek! Her modelin hayali olan; eğlenceli, seksi ve sofistike bir dünyanın kapılarını açan Victoria's Secret, 2019 yılının en son meleğini açıkladı. Podyumlarda sık sık boy gösteren güzel model Barbara Palvin, Victoria's Secret'ın yeni meleği olarak kanatlarına kavuştu.

İl kez 12 yaşında keşfedilen Macar model, ilk çıkışını 2010 yılında Prada defilesi ile Milano'da yaptı. Prada ile başlayan kariyerinde Louis Vuitton, Miu Miu, Jeremy Scott, Nina Ricci, Philosopy ve Dolce&Gabanna gibi birçok markanın defilesinde yer aldı. Barbara; Chanel Haute Couture şovu için Saint-Tropez'de katıldığı seçmelerde Karl Lagerfeld'in dikkatini çekti ve sonrasında Chanel'in birçok reklam kampanyasının yüzü oldu. Global markalarla yaptığı çalışmalardan sonra Palvin, ilk kez 2012 yılında Victoria's Secret Fashion Show'da yürüdü. 2018 yılında ise geri dönüş yaparak herkesi tekrardan büyüledi ve 2019 yılında Victoria's Secret'ın ilk Macar meleği oldu. Mert & Marcus, Steven Meisel, Terry Richardson ve Cüneyt Akeroğlu gibi ünlü fotoğrafçılarla çalışan Barbara, V Magazine, Vogue, Elle, Harper's Bazaar, L'officiel, i-D ve Numero'nun da aralarında bulunduğu birçok derginin moda çekimlerinde boy gösterdi. Geçtiğimiz hafta New York'ta Victoria's Secret'in 5. Cadde'deki ikonik mağazasında markanın yeni koleksiyonunu tanıtan Barbara Palvin, Şamdan Plus'ın sorularını yanıtladı.

Victoria's Secret'in resmi meleklerinden biri oldunuz... Neler hissediyorsunuz?
Sanırım bu durumda 'muhteşem' demek az kalır! Bunun yanı sıra birçok genç kıza rol model olmak çok büyük bir onur benim için...

İşe ilk başladığınızda hedefleriniz arasında bu var mıydı, yoksa modelliği geçici olarak mı gördünüz? Melek olmak her zaman hayaliniz miydi?
Mesleğe ilk başladığımda bu hayaldi... Sonrasında benim için bir motivasyon haline geldi.

Dünyanın gıptayla izlediği bir şov Victoria's Secret; çok eğlenceli görünüyor. Bize hazırlık aşamalarından bahseder misiniz? Siz nasıl bir hazırlanıyorsunuz hem fiziksel hem mental?
Dengelenmiş bir hayat şeklini korumak çok önemli ve benim için bu düzenli olarak sağlıklı beslenmek ve sık sık spor yapmak demek.

Sizin eski dönemin supermodel karizmasına sahip olduğunuz söyleniyor; sizin idolleriniz var mı, örnek aldığınız bir model?
Rus süper model Natalia Vodianova her zaman ilham vermiştir bana. Hep hayattaki idolüm olmuştur.

Keşfedilmeniz film hikayesi gibi... O günü anlatır mısınız? O güne kadar güzelliğinizle ilgili övgüler aldığınızda hiç model olmayı düşünmüş müydünüz?
12 yaşındaydım, Macaristan'da evimize yakın bir kasabada annemle birlikte günlük işleri yaparken keşfedildim.

Macarsınız. Sık sık ülkenizi ziyaret ediyor musunuz? Aileniz orada hala sanırım...
Macaristan'a imkan oldukça sık sık gitmeye, ailemle ve köpeğim Sushi ile birlikte kaliteli zaman geçirmeye çalışıyorum.

En sevdiğiniz Victoria's Secret sutyeni hangisi? Günlük hayatında iç çamaşırını, dış giyim olarak kullanıyor musun?
İtiraf etmeliyim ki 'Incredible' koleksiyonu bir harika ve benim en sevdiğim koleksiyon. Günlük hayatımda biraz daha sportif giyinmeyi seviyorum ama bir partiye gittiğimde zaman zaman iç çamaşırını dış giyim olarak giyiyorum.

Sizi 'Incredible', yani inanılmaz hissettiren şey nedir?
İnanılmaz ailem, arkadaşlarım ve erkek arkadaşım! Onlara karşı tamamen transparan ve kendim olabiliyor olmam çok inanılmaz ve tamamen kendim olmama rağmen ne olursa olsun beni hala seviyorlar.

Son soru Türkiye ile ilgili... Hiç geldiniz mi ülkemize? Sizi burada ağırlamak isteriz...
Sekiz sene önce İzmir'e gitmiştim. Tekrar gitmeyi çok isterim. Türkiye'den beni takip eden çok insan var ve gerçekten çok muhteşem bir ülke.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.