Tuvana Büyükçınar Demir: ''Oğlumla dolu dolu vakit geçiriyorum''

Hepimizi etkisi altına alan pandemi sürecinde “Evde Kal” çağrılarına uyarak evlerimizde kaldık hem kendimizi hem de sevdiklerimizi düşünerek. Evde kaldığımız bu günlerde de hemen hepimiz evlerimize daha bir özen gösterir olduk; kimimiz odasını yeniden dek

Tuvana Büyükçınar Demir: ''Oğlumla dolu dolu vakit geçiriyorum''

Haber: Gülçin İşler Fırat gulcin.firat@sabah.com.tr

Ünlü tasarımcı Tuvana Büyükçınar Demir, karantina döneminde hem oğlu Aslan ile vakit geçiriyor hem de işlerini yapıyor.

*Kendimi bildim bileli, 16 yaşından beri durmadan çalıştığım için; durdurulmak çok zormuş. Hayatımda ilk defa durdum diyebilirim. Eski günlerimi, üretim yapmayı, arkadaşlarımı, kısacası eski hayatımı çok özlüyorum. Ama daha sade yaşamayı öğrendik hepimiz, özellikle tüketimde sadeleştik.

BİR GÜNÜ NASIL GEÇİYOR?
Oğlum Aslan ile vaktimiz dolu dolu geçiyor, birbirimize doyduk diyebilirim. Haftanın 5 günü Aslan'ın online eğitimine destek oluyorum, ödevlerine yardımcı oluyorum, özel öğretmenlik yapıyorum. İlkokulu tekrar okuyorum diyebilirim. Boş zamanlarımda puzzle yapıyorum, kitap okuyorum. Sevdiğim dizileri izliyorum. Gelinlikler çiziyorum, önümüzdeki yıl yapmayı düşündüğüm bir defilenin modellerini çiziyorum.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.