Milka Karaağaçlı İnce: ''Bahçeyi yeniden düzenledik''

Hepimizi etkisi altına alan pandemi sürecinde “Evde Kal” çağrılarına uyarak evlerimizde kaldık hem kendimizi hem de sevdiklerimizi düşünerek. Evde kaldığımız bu günlerde de hemen hepimiz evlerimize daha bir özen gösterir olduk; kimimiz odasını yeniden dek

Milka Karaağaçlı İnce: ''Bahçeyi yeniden düzenledik''

Haber: Gülçin İşler Fırat gulcin.firat@sabah.com.tr

Mücevher tasarımcısı Milka Karaağaçlı İnce, bu süreçte evinden işlerini takip ederek çocuklarıyla ve eşiyle keyifli vakit geçirdiğini söylüyor.

*Evde en sevdiğim köşe bu size poz verdiğim köşe. Çünkü buradan bahçeyi ve yeşillikleri görüyorum. Aynı zamanda da salonun en güzel renklerinin olduğu köşe; bana iyi hissettiriyor, huzur veriyor. Bu köşede televizyon izliyorum, kitap okuyorum, bilgisayarımda çalışıyorum. Çocuklarımla muhabbet edebiliyorum, salon olduğu için her yere yetişebiliyorum.
*Karantina günlerinde bahçede çok vakit geçirdiğimiz için bahçemizi yeniden düzenledik. Mevsim çiçekleri ektik bahçeye ve gerçekten çok güzel oldu. Daha önceden çok fazla çalıştığım için hiç ev ile bu derece ilgilenmemiştim bu süreçte değerlendirdik. Evi daha keyifli hale getirdik ve bu bizi mutlu ediyor.

BİR GÜNÜ NASIL GEÇİYOR?
Sabah güne erken başlıyorum. Kızım Mayra'nın kahvaltısını ettirdikten sonra onu online derse oturtuyorum ve oğlumla ilgileniyorum, onunla da oyun oynuyoruz. Ardından işlerimin başına geçiyorum; tasarım ekibiyle bütün gün kontak haldeyim ve toplantı yapıyorum. Tasarım yapmaya devam ediyorum. Her gün spor yapıyorum, online takip ettiğim hocalar var. Bazen de evdeki koşu bandında spor yapıyorum. Akşamları da eşimle beraber dizi izliyoruz, ailece vakit geçiriyoruz.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.