Zeynep Mutlu: ''Kendime yetmeyi öğrendim''

Hepimizi etkisi altına alan pandemi sürecinde “Evde Kal” çağrılarına uyarak evlerimizde kaldık hem kendimizi hem de sevdiklerimizi düşünerek. Evde kaldığımız bu günlerde de hemen hepimiz evlerimize daha bir özen gösterir olduk; kimimiz odasını yeniden dek

Zeynep Mutlu: ''Kendime yetmeyi öğrendim''

Haber: Gülçin İşler Fırat gulcin.firat@sabah.com.tr

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden biri olan Zeynep Mutlu, bu süreçte sade yaşama kararı aldığını söylüyor.

*En sevdiğim köşe havaların ısınmasıyla birlikte bahçem oldu. Özellikle yoga yapacağım zaman ve kahve keyiflerimde bahçemi tercih ediyorum. Bahçemde düzenleme yaptım. Bir de salonda televizyon karşısında vakit geçirmeyi seviyorum hem Netflix'te dizi izliyorum hem de spor yapıyorum.
*Bu süreçte sade yaşama ve hayatta istediğim her şeyi yapma kararı aldım. Aniden dünyamız tersine döndü zaten… Kendime yetmeyi öğrendim.

BİR GÜNÜM NASIL GEÇİYOR?
Bir günüm babamla işleri konuşarak, kızımla spor yaparak, köpeğimizi gezdirerek, yeni yemek tarifleri deneyerek mutfakta yemek yaparken geçiyor. Tabii ki kızımın derslerinde desteğe ihtiyacı olunca yardım ediyorum. Haberleri ve maillerini düzenli takip ediyorum ve kitap okuyorum. Güzellik, spor gibi konularla ilgileniyorum bazen. Hemen her gün Houseparty online hesabında arkadaşlarımla sohbet ediyorum.

ÖNERİLER:
'UNORTHODOX' VE 'CASA DE LAS FLORES' DİZİLERİNİ TAVSİYE EDERİM. ONLİNE OLARAK BAYAĞI BİR ŞEY ÖGRENİYORUM, MESELA İSPANYOLCA DERS ALIYORDUM ONA DEVAM EDİYORUM. YİNE ONLİNE ALIŞVERİŞ YAPMAK ZEVKLİ GELDİ; ÖZELLİKLE EV İÇİN BİR ŞEYLER ALIYORUM.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.