Joyce Goldenberg: ''Okyanusa bakmak rahatlatıyor''

Hepimizi etkisi altına alan pandemi sürecinde “Evde Kal” çağrılarına uyarak evlerimizde kaldık hem kendimizi hem de sevdiklerimizi düşünerek. Evde kaldığımız bu günlerde de hemen hepimiz evlerimize daha bir özen gösterir olduk; kimimiz odasını yeniden dek

Joyce Goldenberg: ''Okyanusa bakmak rahatlatıyor''

Haber: Gülçin İşler Fırat gulcin.firat@sabah.com.tr

Amerika Miami'de eşi ve oğluyla yaşayan iç mimar Joyce Goldenberg, karantina bittikten sonra ailesiyle kavuşacağı anı iple çektiğini söylüyor.

*Öncelikle en sevdiğim ve kendimi en iyi hissettiğim köşenin burası oluşunun sebebi bu köşenin 2 cephe arasında olup gün ışığını her iki köşeden alıyor olmasıdır. Aynı zamanda tam karşımda okyanus manzarasına bakıyor olmak bana müthiş bir huzur ve sonsuzluk hissini yaşatıyor. Burada çoğu zaman mimari çizimlerimi veya projeler için olan araştırmalarımı yapıyorum.
*Bu dönemde özellikle eskiden çok sık yaptığım ama son zamanlarda yoğunluktan hiç fırsat bulamadığım en güzel hobime yani resim yapmaya geri dönüş yaptım hatta kavuştuk diyebilirim! Oğluma ayrı, kendime ayrı resim yapmak için su bazlı yağlı boyalar, tualler ve fırçalar sipariş ettim. İkimiz de yaratıcılığımızı bu dönemde geliştirmekten büyük keyif alıyoruz."
*Bu evde en sevdiğim bu köşenin dekorasyonunu uzun zaman önce kendim tasarlamıştım sadece ilave olarak son zamanlarda en favori çiçeğim olan şakayık ve özellikle pembenin tonlarının şu dönemde içimi açtığını fark ettim.

BİR GÜNÜ NASIL GEÇİYOR?
Genelde dizimdeki laptopumda sürekli arka planda açık olan Autocad programı üzerinden konforlu bir şekilde çalışabilme imkanına sahibim. Onun dışında tabii ki oğlumla ve ailece vakit geçiriyoruz. Birlikte oğlumuz için çeşitli öğretici programlar seçip izlemeye çalışıyoruz. Ayrıca evin içerisinde sessizlik çok sevmediğim için arka planda hafif de olsa müzik çalmasını tercih ediyorum.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.