Deniz Marşan: ''Pötibör sabahları yüzümün gülme sebebi''

İş, cemiyet ve sanat hayatından, evcil hayvanları ile sosyalleşmek ya da sosyalleşememek konusunda aradaki ikilemi ortadan kaldırmış yedi kişi ile buluştuk ve minik dostlarla tatillerinin nasıl geçtiğini konuştuk. Birbirlerine olan bağlılıkları, yazlık me

Deniz Marşan: ''Pötibör sabahları yüzümün gülme sebebi''

YAZI İREM ORHAN irem.orhan@sabah.com.tr

Tatiller Pötibör ile beraber olunca daha eğlenceli geçiyor. O, çok hareketli bir çocuk ve bütün gün onun peşinde koşmaktan ben de spor yapmış gibi oluyorum. Diğer bir taraftan her sabah yüzümün gülme sebebi kendisi. Her gece mutlaka benimle yatıyor, buna çok alıştı. Sabah kalkıp onun o tatlı bakışını görünce yüzüm gülüyor. Pötibör'den önce 17 sene başka bir köpeğim vardı Defi, hep kendi yatağında yatardı ama ben gözümü açtığım anda koşarak gelirdi sanki hisseder gibi. Onun da yeri bende hep bambaşka olacak.

"KÖPEK ALMAYAN MEKANLARDA BU SORUNUN MÜCADELESİNİ VERİYORUM

Evcil hayvanlarımızla bir yerlere gidebilmek konusunda pek çok yerde halen çok fazla sıkıntı yaşıyoruz ve buna deliriyorum. Şimdi bu tatilde mesela Bodrum'da neredeyse hiçbir plaj köpek almıyor ve her seferinde bunun tartışmasını yapıyorum, mekanlara uzun uzun anlatıyorum. Bir arkadaşımın plajı var sadece oraya gidiyoruz bu sezon, Pöti de orada özgürce koşturuyor. Çeşme'de ise durum biraz daha farklı, neredeyse bütün plajlar köpek alıyor ve bu yüzden galiba Çeşme'yi bu konuda çok daha modern buluyorum.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.