2024 Emmy Awards kırmızı halı şıkları

2024 Emmy Ödül Töreni'nde öne çıkan kırmızı halı görünümlerine bakalım

2024 Emmy Awards kırmızı halı şıkları

Haber: Gülçin İşler Fırat

Fotoğraflar: Getty Images


Hollywood grevleri sebebiyle Ocak ayına ertelenen Emmy Ödülleri, 15 Ocak’ta Los Angeles’ta Peacock Tiyatrosu’nda gerçekleşti. Amerikan televizyon yapımlarının ödüllendirildiği bu yıl 75. gerçekleşen Emmy Ödül Töreni, Black-ish yıldızı Anthony Anderson’ın ev sahipliğinde yapıldı. Ödül kazananlara geçmeden önce kırmızı halının öne çıkan tasarımlarına bakalım.


Geceye erkek arkadaşı Benny Blanco ile katılan Selena Gomez, el işlemesi detaylarıyla dikkat çeken siyah ışıltılı Oscar De La Renta tasarımı elbisesini Tiffany and Co mücevherlerle tamamlamıştı. Robert Pattinson ile ilk çocuğunu bekleyen Suki Waterhouse geceye Valentino kırmızısı iddialı bir elbise ile katıldı. Wednesday dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Jenna Ortega, ışıltılı bir Dior tasarımıyla gecenin şık isimlerinden oldu. Gecenin ödül alan oyuncuları, Succession dizisinin ödüllü oyuncusu Sarah Snook, Vivienne Westwood tasarımı kırmızı bir elbise ile boy gösterirken; The Bear dizisinin yıldızı ve dizideki rolüyle Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü alan Ayo Edebiri Louis Vuitton tasarımı vücudunu heykel gibi saran deri elbisesiyle öne çıktı. Jessica Chastain, Gucci yeşil elbisesiyle; Claire Danes Balmain pembe elbisesiyle ve Simone Tabasco Marni tasarımı elbisesiyle gecenin renkli stillerine imza attılar.




6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.