Bir mekanda üç farklı konsept

Ahmet Uras’ın yaratıcısı olduğu The GALLIARD, yeni konsepti ‘Cove House’ restoran, bar ve beach hizmetleri vermek üzere Bodrum Yalıkavak Gökçebel Koyu’nda açıldı.

Bir mekanda üç farklı konsept

YAZI SİNAN ÖZEDİNCİK

İş dünyasında öncü atılımları ile sektörde fark yaratan The GALLIARD Restoran zincirlerinin sahibi Ahmet Uras, Bodrum Yalıkavak'ta açtığı The GALLIARD Cove House ile tek mekanda üç farklı konsepte imza atıyor. Modernize Akdeniz lezzetleri ile öne çıkan restoran bölümü, sezon boyunca kaliteli müzik dinleyebileceğiniz ve birbirinden lezzetli kokteylleri deneyimleyebileceğiniz, KUN X The GALLIARD bar bölümü ve Bodrum'un güneşi ve denizinin keyfine varacağınız ve ünlü DJ'lerin performanslarını dinleyebileceğiniz beach bölümü ile tek çatı altında farklı konseptleri misafirleri ile buluşturuyor.

The GALLIARD mekanlarında klasik haline gelen violin, saksafon, yan flüt ve perküsyon gibi yemek aralarında spontane yapılan canlı müzik performansları da eşsiz deniz manzarası ve imza lezzetler eşliğinde Cove House'da da devam edecek. Bodrum'un zengin doğal lezzetlerinin kullanıldığı The GALLIARD Cove House mutfağı, Michelin Yıldızlı restoranlarda çalışmış profesyonel şeflerin imzasını taşıyor. Cove House'un mutfağını The GALLIARD'ın kurumsal excutive şefi Muharrem Tenekeci, Fransız asıllı İspanyol sürpriz şefe teslim edecek. Modernize Akdeniz mutfağının hakim olduğu, restoranın mönüsünde geleneksel Türk mutfağının da esintileri yer alıyor.

Yalıkavak Gökçebel Koyu'nda, bohem, modern ve sanatsal tutkunun yer aldığı dekorasyonu ile gün batımını keyifli bir lezzete dönüştüren The GALLIARD Cove House, bu sezon Bodrum'un en gözde mekanları arasında yer alacak gibi görünüyor.

BOĞAZ'DA BRUNCH KEYFİ
İstanbul Boğazı'nın benzersiz manzarasına ev sahipliği yapan Four Seasons Hotel Bosphorus'un ana restoranı Aqua, bir klasik haline gelen brunch'larına başladı. Çok sevilen brunch'ını cumartesi günleri yeniden başlatan mekan, geniş seçenekler sunarak özlenen keyifli buluşmalara ev sahipliği yapıyor. Aqua, konuklarını otelin Baş Aşçısı Savaş Aydemir ve Pasta Şefi Adil Çakıcı ile hünerli ekipleri tarafından hazırlanan yaratıcı lezzetler ile buluşturuyor. Brunch'a Hande Ateş'in performansı eşlik ediyor.

İTALYAN KASAP BODRUM'DA
Mandarin Oriental, Bodrum, modern et restoranı Atelier Di Carne by Dario Cecchini'yi bünyesine katarak misafirlerine dünyanın en leziz etlerini tattırmaya hazırlanıyor. Sofistike aşçılık, kusursuz hizmet ve eşsiz bir gastronomi deneyiminin mükemmel uyumunu yansıtan Atelier Di Carne by Dario Cecchini, ünü Toskana'nın Chianti bölgesindeki Panzano kasabasından tüm dünyaya yayılan ödüllü İtalyan kasap Dario Cecchini'nin sanatının doruk noktası olarak kabul ediliyor.

HAYATIN İÇİNDEN

FARKLI LEZZETLER
The Bodrum EDITION, özgün bir yeme - içme ve eğlence programıyla kapılarını yeniden açtı. Otel, Osman Sezener şefliğinde modern Ege ve Anadolu mutfağı ile Kitchen Bodrum, ünlü şef Diego Munoz'un imzasını taşıyan Peru ve Latin Amerika konseptli BRAVA ve Morena içerisine Asya füzyon spesiyaliteleri ile popup olarak dahil olan İnari Omakase ile yeni sezonda farklı deneyimler sunacak.

ALAÇATI'DA YERİNİ ALDI
Neni Brasserie'nin kurucuları Ayhan Güneş, Mustafa Taşan ve Ozan & Başak Balaban'ın ortak projesi olarak dikkat çeken Cherie, Alaçatı'da açıldı. Kendine ait bahçesi, lokal malzemelerle desteklenen Fransız - Akdeniz mutfağı ve barı ile hizmet verecek olan Cherie, kalabalıktan uzakta yer alan konumu ile Alaçatı'ya yepyeni bir soluk katacak. Cherie, sabah saatlerinden öğle ve akşama kadar günün her anında keyif ve lezzet yaşatacak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.