Yeni bir restoran yeni bir dönem

Şef Murat Bozok'un verdiği Nişantaşı’ndaki Zoya’s House, sosyal yaşam ve lezzet konusunda yeni bir dönemin müjdesini veriyor.

Yeni bir restoran yeni bir dönem

YAZI: SİNAN ÖZEDİNCİK

Mutfak danışmanlığı ünlü şef Murat Bozok'a, konsept danışmanlığı ise Esra Türker'e ait olan, uzun zamandır açılışı heyecanla beklenen Zoya's House, yeni dönemin en popüler yeme - içme adresi olarak ilgi çekiyor. Nişantaşı'nda, Bostan Sokak'ta açılan, yurtdışı yatırımlı, Ednas Design ile Creations Living'in ilk projesi olan Zoya's House'un merkezi konumunun yanı sıra ilham veren dekorasyonu, her damak tadına hitap eden zengin mönüsü mekanın cazibesini daha da artırıyor.

Sanılanın aksine sokak ya da cadde üstü bir mekan olmayan ve Nişantaşı'nın ünlü yapılarından Sadiye Vefik Apartmanı'nın içinde yer alan Zoya's House, özellikle de arka tarafında yer alan, hem yazlık hem kışlık tasarlanmış bahçesiyle tam da aranılan mekan olduğunu hissettiriyor. Samimi, doğal, konforlu, modern ve bohem bir ambiyansa sahip olan Zoya's House'un her detayı ilham veren, "Instagram'lık mekan" dedirten dekorasyonu kadar Murat Bozok'un tasarladığı mönüsü de hayranlık yaratıyor. Mönünün her seçeneği, hem sunumu hem de tadıyla ilgi uyandırıyor. Zoya's House, sabah kahvaltıyla başlayan ve akşam yemeklerine uzanan lezzet çeşitliliği, sıcak, samimi ambiyansı ve Nişantaşı'nda ihtiyaç duyulan pet friendly anlayışı ile eksikliği hissedilen yeni yaşam tarzını hayatımıza kazandırıyor.

PAKET SERVISE BAŞLADI
Kaliteli restoran anlayışı, zengin mönüsü ve erişilebilir fiyat avantajlarıyla; 'ulaşılabilir lüks' kavramını restoran ve kafe işletmeciliğine uyarlayan Happy Moon's Grup, pandemi çerçevesince alınan yeni tedbirlerin ardından şubelerinde hem paket servis hem de gel-al hizmeti başlattı. Bu kapsamda; Lens Yaşam Merkezi, İzmir Optimum AVM, Antalya Lara, Çorum'daki AHL Park AVM'de bulunan Happy Moon's şubelerinde paket ve gel-al servis uygulamasına geçildi. Beylikdüzü'nde bulunan Happy Moon's şubesinde ise sadece gel-al hizmeti veriliyor.

ANTEP LEZZETLERİ EVE TESLİM
İstanbul'da kebabın marka ismi haline gelen ve yıllar içerisinde sektörünün öncü markalarından biri olan Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, 7 şubesinde kaliteden ödün vermeden misafirlerini en iyi şekilde ağırlıyor. Korona süreci nedeniyle tüm şubelerini kapatan Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, paket servis ağını genişleterek Antep lezzetlerini eve taşıyor. Çorbadan kebaba, tatlıdan mezeye kadar tüm lezzetler için telefon hattını aramak yeterli. Ayrıca dijital platformlar üzerinden de sipariş verilebiliyor.

GERÇEK MEYHANE
Mazisi 130 yıl önceye dayanan Agora 1890, Şef Ahmet Arı'nın İstanbul'un adeta kültürlerin buluşma noktası haline gelen tarihi Balat semtine has lezzetlerinden hazırladığı 60 çeşit mezesiyle hoş sohbetlere tat katmayı sürdürüyor. Sahip olduğu tarihi doku, Zeki Müren ve Müzeyyen Senar gibi Türk musikisinin unutulmaz sanatkarlarının plaklarından yükselen müzik eşliğinde 130 yıllık asmanın altında oturup hoş sohbetlere ev sahipliği yapan Agora 1890'ın mönüsü de çok beğeniliyor.

PALAMUT MÖNÜSÜ
Zaxi Restoran, 'palamut balık' mönüsü ile de Maslak bölgesinde, öğle yemeklerinin tercih edilen adresi. Türkiye'nin ve İstanbul'un en iyi lüks otellerinin mutfaklarını yönetmiş Baş Aşçı Arif Kemal Doğan tarafından oluşturulan dünya mutfağı ve Asya mutfaklarının yer aldığı Zaxi Restoran'ın mönüsüne, yepyeni bir lezzet eklendi. Hilton misafirperverliği ve nitelikli yemek deneyiminin buluştuğu restoran, öğle yemeği için palamut mönüsünü deneyimlemeye davet ediyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.