Aslıhan Doğan'ın makyaj güncesi

Doğal siyah saçları, güzel ve alımlı yüz hatları ile dikkat çeken Aslıhan Doğan ile Acarkent’deki kuaförü Özlem Öztürk’te buluşarak makyajını mercek altına aldık.

Aslıhan Doğan'ın makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler FIRAT

Fotoğraflar: Emrah ABİ

Aslıhan Doğan için makyaj, bakımlı olmayı, dişiliği ifade ediyor. Abartılı olmayan ama yüz hatlarını belirginleştiren ışıltılı ten makyajı ve derinliği olan, buğulu göz makyajı vazgeçilmezi. Doğan, "Gündelik hayatımda olmazsa olmaz makyaj malzemelerim allık, ruj ve göz kalemidir. En vazgeçilmez makyaj ürünüm ise ruj." diyor. Aslıhan Hanım ile yedi yıldır gittiği Acarkent'teki make-up artisti Melike Soyvural ile buluşarak, makyajını mercek altına aldık.

TEN MAKYAJI AYDINLIK OLMALI
"Ten makyajında ince yapılı, su bazlı, ıslak görünüm veren fondötenleri tercih ediyorum. Giorgio Armani Maestro Glow Fondöten, ıslak ten makyajı için favorim. Işıltılı ten makyajını sevdiğim için highlighter uygularım mutlaka elmacık kemiklerime. Nars'ın bronz, kızıl tonlarındaki allıklarını çok seviyorum. Ten makyajımda pembe tonlarını kendime hiç yakıştırmam. Estee Lauder Bronz Goddess allık da favorim."

BAKIŞLARDA DERİNLİĞİ SEVİYOR
"Göz makyajı benim için olmazsa olmazdır. Eyeliner'ı fırça ile göz kapaklarına uyguladığım gibi gözümün içine de uyguluyorum, bu uzun süre dayanıyor. Mac'in jel eyeliner favorim. Gözaltına da sert hattı yumuşatmak için bakır, kızıl tonlarda bir kalem çekiyorum. Yves Saint Laurent Shocking maskara da istediğim volümlü kirpikleri veriyor."

RUJLAR VAZGEÇİLMEZİ
"En vazgeçilmez güzellik ürünüm ruj. Dudak makyajında mat rujları tercih ediyorum, parlak ürünleri sevmem. Genellikle açık dudak tonuna yakın rujları severim, Mac Kinda Sexy favorim. Kırmızı rujda ise yine Mac Russian Red. Kırmızının en koyu tonunu severim, açık kırmızı tonlarını sevmem. Dudak kalemini de severim ve dudakların içine yayarım."

MAKYÖZÜ ANLATIYOR
"Aslıhan'A gözlerini ön plana çıkarttığım, buğulu göz makyajı ve aydınlık, ışıltılı bir ten makyajı yaptım. Bu makyajı gece de gündüz de kullanabilir. Aslıhan'ın yüzü zayıf ve ince, ben de olan güzelliğini ortaya çıkartıyorum, elmacık kemiklerini belirginleştiriyorum. Burnu çok güzel ama yanlış kontur yapıldığında olduğundan geniş görünebiliyor, ona dikkat ediyorum. Aslıhan'ın makyajındaki anahtar parçaları çok bellidir; siyah eyeliner, gölgelendirme, bol rimel ve ışıltılı ten. Değişikliği sadece ruj tonunda yapar."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.