Nida Bulut Bozkurt: ''Yeni hobiler edindim''

Hepimizi etkisi altına alan pandemi sürecinde “Evde Kal” çağrılarına uyarak evlerimizde kaldık hem kendimizi hem de sevdiklerimizi düşünerek. Evde kaldığımız bu günlerde de hemen hepimiz evlerimize daha bir özen gösterir olduk; kimimiz odasını yeniden dek

Nida Bulut Bozkurt: ''Yeni hobiler edindim''

Haber: Gülçin İşler Fırat gulcin.firat@sabah.com.tr

Mücevher tasarımcısı Nida Bulut Bozkurt, karantina sürecinde en çok evinin bahçesinde vakit geçiriyor. Bahçede geçirdiği vakitlerde hem çalışıyor hem dinleniyor.

*Havanın güzel oldugu zamanlarda günümün çoğunu bahçede geçiriyorum. Kendimi tatilde gibi hissetmeme sebep olduğu için en sevdigim yer bahçem. Bahçede yürüyüş yapıyorum, kitap okuyorum. Kuş seslerini dinlemek bu dönemde ruhuma huzur ve umut veriyor.
*Karantina dönemi belki de düşünmeye en çok vakit bulduğumuz bir dönem oldu herkes için. Hayata bakış açımın olumlu yönde değistiğini düşünüyorum. İnsan her koşulda yaşamaya alışıyormuş. Karantşna öncesşnde önem ve öncelşk verdşğim konular bu dönemde değişti. *Daha kolay ve sade yaşamanın daha huzurlu olduğunu fark ettim. Eşim Arda ile birlikte kamelyamızı yeniledik; bakımını yapıp yeni bir renge boyadık. Bahçemizde kendimize yeni bir kahve, kitap ve çalışma köşeleri oluşturduk. Mevsim çiçekleri ve sebzeler ekerek bahçemizi renklendirdik.
*En çok seyahate çıkmayı özledim; şimdiden yaz tatilinin planlarını kuruyorum. Tabii ki çalışmayı, üretmeyi ve arkadaşlarımla vakit geçirmeyi de çok özledim.
*Bu dönemden sonra daha sakin, kendime ve aileme dönük, işimle ilgili hedeflerim için çalışıp, yakın arkadaşlarımla vakit geçireceğim daha sade bir hayat yaşayacağımı düşünüyorum.

BİR GÜNÜ NASIL GEÇİYOR?
Bir günüm kitap okuyarak, yeni koleksiyonum için trend araştırmaları yaparak ve çizim yaparak geçiyor. Belirli günlerde de spor yapmaya vakit ayırıyorum.

ÖNERİLER:
BU DÖNEMDE YAĞLI BOYA RESİM YAPMAK, PUZZLE YAPMAK VE ÖRGÜ ÖRMEK YENİ HOBİLERİM ARASINDA OLDU. İYİ GELİYOR, TAVSİYE EDERİM.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.