
Cento per Cento

Cento per Cento

Sinan ÖZEDİNCİK
Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi'ndeki İtalyan restoranı Cento per Cento, yeni mönüsüyle İstanbulluları ve caddeye alışverişe gelen turistleri ağırlamaya başladı. Semtin en popüler restoranlarından biri olan Cento per Cento mönüsünde önemli bir değişikliğe gitti. Beş yıldır İtalyan mutfağından seçkin tatlar sunan mekan, mönüsüne yeni lezzetler ekledi. Akdeniz mutfağından çeşitli lezzetleri, farklı sunumlarla mönüsüne dahil eden Cento per Cento'nun, lezzet tutkunlarının buluşma yeri olmaya devam edeceğinden şüphe yok.
Cento per Cento

Concept Manager'lığını Selcan Güven Tozkoparan'ın yaptığı Cento per Cento, mönüsüyle birlikte dekorasyonunda da değişikliklere gitti. Artık Cento per Cento, misafirlerini, daha sıcak ve samimi bir ambiyansta ağırlıyor. İnsanların kendini çok rahat hissettiği mekanda, yeni mönüden mutlaka tatmanız gereken lezzetlerden birkaç örnek vermek istiyorum. Şef Feyzullah Aktaş ve şef Sadi Dursun'un hazırladığı dana bonfile, rosto edilmiş dana eti dilimleri, Ege otlu pizza, ızgara deniz levrek, ıspanaklı mantı, keçi peynirli pancarlı salata, dürüm, caprese pizza ve tatlı olarak After Eight dondurmalı profiterolü mutlaka tatmalısınız. Mönüde bir de çok özel bir mantı bulunuyor. Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç'un seçtiği ve tavsiye ettiği 'ıspanaklı mantı'dan söz ediyorum. Bu mantı hakikaten çok lezzetli, Hıncal Bey'in tavsiye ettiği kadar var...
Cento per Cento

yemek çok özel sunumlarla servis ediliyor. Pizzadan mantıya kadar bütün yiyecekler, her restoranda göremeyeceğiniz, kendine has bir şekilde sunuluyor. Cento per Cento, personeli ve servis kalitesiyle de adından söz ettiriyor.
Abdi İpekçi Caddesi'nin en hareketli noktasında yer alan ve cadde üzerinde de geniş oturma alanı bulunan Cento per Cento'yu, öğle ve akşam yemekleri için tercih edebilirsiniz. Akşamüstü barı olarak da çok tercih edilen mekan, gecenin geç saatlerine kadar misafirlerine lezzetli ve keyifli saatler yaşatıyor.