Jennifer Aniston, portresini corona virüsle mücadeleye destek olmak için satışa çıkardı

Hollywood'un efsane yıldızlarından Jennifer Aniston sosyal medya hesabından bir portresini corona virüs yardımı için açık artırmaya çıkardığını duyurdu.

Jennifer Aniston, portresini corona virüsle mücadeleye destek olmak için satışa çıkardı

Efsane dizi Friends'in 16 yıl sonra seyirciyle buluşacak özel bölümüyle gündemde olan Jennifer Aniston; Instagram hesabından 1995'te çekilen bir portresinin. dünyada 6 milyon 470 binden fazla kişiyi etkileyen corona virüsle mücadele için açık artırmaya çıkacağını duyurdu.

25 PORTRE SATIŞTA
Paylaştığı metinde, "Sevgili dostum Mark Seliger; Redcarpet Advocacy ve Christie's ile işbirliği yaparak, benimki de dahil 25 portresini Kovid-19 yardımlarına destek için açık arttırmaya çıkardı" diye yazan Aniston, portrenin satış gelirinin tamamının ülke çapında sağlık hizmetlerine erişimi kısıtlı kişilere ücretsiz corona virüs testi ve tedavisi için kullanılacağını belirtti. Fotoğrafa şimdiye kadar gelen en yüksek teklif 6 bin 500 dolar oldu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.