2023 yılının öne çıkan düğünleri

2023 yılında "Evet" diyerek mutlu sona imza atan ünlü isimlerin düğünlerine gidelim.

2023 yılının öne çıkan düğünleri

Haber: Gülçin İşler Fırat

 

Burcu Esmersoy, Alina Boz, Yasemin Taciroğlu, Diğdem Şentürk, 2023 yılında onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine… Ünlü isimler masalları aratmayacak güzellikte detaylarla zenginleştirilmiş düğünlerle dünyaevine girdiler. Esmersoy İtalya’da bir tarihi otelde, Yasemin Taciroğlu Çırağan Sarayı’nda, Dİğdem Şentürk Peninsula Istanbul’da ve Alina Boz boğazda Halas Gemisi’nde en özel günlerine imza attılar. Detaylar için galeriye tıklayınız. 






Alina Boz & Umut Evirgen

 

Genç oyuncu Alina Boz ile yönetmen, işletmeci Umut Evirgen, 2 Aralık’ta Halas Gemisi'ndeki törenle dünyaevine girdi. Kısa sürede evlenmeye karar veren sev çift aile üyelerinin ve arkadaşlarının katıldığı bir düğünle evlendi. Alina Boz'un nikah şahidi Burak Can ve Cemre Beygüven olurken Umut Evirgen'in şahitleri ise Özge Özpirinççi ile Fatih Terim oldu. Sanat, iş ve moda dünyasından çok sayıda ünlü ismin katıldığı düğünde eğlenceli anlar sosyal medyada paylaşıldı.


Burcu Esmersoy & Nazım Akmandil

 

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy iki yıldır birlikte olduğu iş adamı sevgilisi Nazım Akmandil ile İtalya'nın Puglia şehrindeki muhteşem mimarisiyle dikkat çeken otelde 2 Eylül Cumartesi

akşamı dünyaevine girdi. Esmersoy'un tüm güzelliğini gözler önüne seren, sade gelinliği ünlü tasarımcı Özgür Masur, gelin çiçeği ise Yunus Karma imzası taşıyor. Esmersoy'un doğal ışıltılı makyajını makyaj artisti Hazal Öcal, saçlarını saç stilisti Burhan Çılgın yaptı.

 


 

Yasemin Taciroğlu & Ahmet Uras

 

Peysan ve Taciroğlu peynir markalarının sahibi iş insanı merhum Ali Zafer Taciroğlu ve Moda Tasarımcısı Nedret Taciroğlu’nun kendi gibi tasarımcı kızları Yasemin Taciroğlu ve Prof. Dr. Cihan Uras ile Dr. Yeşim Uras’ın oğulları, The Galliard Restoran zincirinin sahibi iş insanı Ahmet Uras ile 18 Ağustos günü Çırağan Sarayı’nda evlendi. Yasemin Taciroğlu'nun gelinliği, ünlü modacı annesi Nedret Taciroğlu'nun markası Nedo by Nedret Taciroğlu Couture tarafından hazırlandı. Gelinlik, 35 metre Fransız danteli üzerine elde hazırlanan 27 bin ipek organze yapraklar aplike edilmiş ve kristal işlemelerle zenginleştirilmiş.

 

Diğdem Şentürk & Üstün Üstünkaya

 

Eski Beşiktaş Spor Kulübü Başkanlarından olan merhum Mehmet Üstünkaya'nın oğlu Kerem Üstünkaya'nın Esra Kaktüs ile evliliğinden olan oğulları genç şampiyon ralli pilotlarımızdan Üstün Üstünkaya ile Nurhayat-Sabidin Şentürk kızları Diğdem Şentürk 4 Kasım Cumartesi günü The Peninsula Istanbul’da görkemli bir tören ile evlendi. Diğdem Şentürk’ün gelinliği Galia Lahav, damadın smokini Ferruh Karakaşlı imzası taşırken; gelin makyajını Alev Karslı, saçlarını ise Nesrin Can yaptı. The Peninsula Istanbul’un özel düğün menüsü ve düğün pastası ile her adımı düşünülerek organize edilen düğün gecesinde 2,5 saat boyunca Monaco’dan özel olarak gelen Gold Singers sahne aldı. 


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.