Zeynep Üstünel'in makyaj güncesi

Eski Galatasaray Spor Kulübü yöneticilerinden Haldun Üstünel’in zarif ve güzel eşi Zeynep Üstünel ile Nişantaşı’ndaki kuaförü Muammer Yaprakgül’de buluşarak make-up sanatçısı Deniz Yıldız’ın yaptığı makyajı görüntüledik.

Zeynep Üstünel'in makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler Fırat
Fotoğraflar Canan Yetişti Satkın

Cemiyet hayatının yardımsever kimliği ile de tanınan, sevilen zarif ismi Zeynep Üstünel ile uzun yıllardır gittiği Nişantaşı'ndaki kuaförü Muammer Yaprakgül'de buluşarak makyajını görüntüledik. Zeynep Hanım'ın doğal tonları tercih ettiği makyajını makeup sanatçısı Deniz Yıldız yaptı. Üstünel için makyaj, bakımlı olmayı ifade ediyor. Çantasında ise her zaman allık ve göz makyajı için bir ince, bir kalın fırça ve Guerlain Terracotta allık olduğunu söylüyor.


Fondöten mutlaka kullanıyor
"Ten makyajında mutlaka ince bazlı bir fondöten kullanıyorum, Mac fondötenlerini beğeniyorum. Bir de açıkhavada spor yaptığım için çıkmadan önce mutlaka güneş koruyucu içerikli renkli nemlendirici sürerim. Allık olarak her zaman Guerlain Terracotta kullanırım. Highlighter tercih etmiyorum."


Nude tonları seviyor
"Dudak makyajında genellikle dudak tonu olan nude renkleri seviyorum. Tom Ford'un rujlarınu kullanıyorum. Clarins'in parlatıcı ve nemlendirici etkili ruju olmazsa olmazım. Kırmızı çok nadir sürerim ama sürersem de Chanel'i tercih ediyorum."

Eyeliner çekmek vazgeçilmezi
"Göz makyajında eyeliner sürmeyi çok severim ve mutlaka kuyruklu eyeliner çekerim. Benefit'in eyeliner'ı favorim. Gece makyajında nude ve toprak tonlarda da göz farı kullanırım onun dışında terracotta allığımı göz kapaklarıma sürüyorum. Urban Decay farlarını, Dior'un maskaralarını beğeniyorum."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.